donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenEconomieCambio's verkopen cash US-dollar nu voor SRD 34 en euro voor SRD...

Cambio’s verkopen cash US-dollar nu voor SRD 34 en euro voor SRD 35

-

Does Travel - naar Suriname

Doordat de vraag naar vreemde valuta nog steeds groter is dan het aanbod in Suriname, blijven de wisselkoersen stijgen. De cambiokoersen zijn vandaag opnieuw gestegen naar een record hoogte.

Bij de cambio’s wordt cash US-dollar vandaag tussen de SRD 33.20 en 33.50 opgekocht en voor SRD 34 verkocht. Om US$ 10.000 en meer te kopen wordt er een hogere koers gehanteerd.

Euro wordt tussen de SRD 34.20 en 34.50 opgekocht en voor SRD 35 verkocht. Bij aankoop van 10.000 euro en meer wordt ook net als bij de US-dollar een hogere koers gehanteerd.

De girale koers bij de Centrale Bank van Suriname (CBvS) voor de US-dollar bedraagt vandaag SRD 33.633 voor aankoop en SRD 33.689 voor verkoop. De euro aankoop is gesteld op SRD 35.034 en verkoop SRD 35.408.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Waar is de grote mond van Chan en Ronnie, mo saka a koers. In twee en half jaar is de koers gestegen van SRD 7 naar SRD 35.


  gemodereerd
 2. De CbvS doet zijn werk geweldig
  Deze mannen kunnen rustig blijven zitten wat er ook gebeurd met de koers. ieder ander had al lang een schop onder zn kont gekregen. Vreemd heel vreemd
  of misschien ook niet. 😉😉😉😉😉😉


  gemodereerd
 3. Koers gaat natuurlijk omhoog srd is zwaar gedevalueerd niets meer waard. Wat is een srd staat niet op de wereldmarkt,ook niet zo gek toch


  gemodereerd
 4. Wat lul jij allemaal man eigen+mening?? De koers was tijdens bouta allang op 14 mafkees. De douane koers mocht nog op 7 blijven maar dat was geen reële koers. Vraag en aanbod bepaald en hij heeft de douanekoers nog zo gehouden voor stemmingmakerij. Hij zou t hoe dan ook moeten aanpassen als hij was blijven regeren. Her is natuurlijk een puinhoop nu maar het verleden niet komen verdraaien aub.


  gemodereerd
 5. Ik hoorde ergens Etnel vertellen hoeveel vis we niet hebben.Maar ziet liever dat haar zoon koeien steelt dan gaat vissen.Al zijn we dan een bananen republiek maar met de 2of 3 verscheepte containers per week brengen we de koers niet omlaag.


  gemodereerd
 6. eigen + mening , jij lult daar vanuit Nederland , de koers was al 16 droplul en geen 7 , en jij in Nederland hebt geen voordeel met jou Euro’s , want jij durft niet naar Suriname te komen , en wat wil jij dan met de SRD doen , meenemen , weet jij wie er hier voordeel aan hebben dat de koers hoog is dat zijn die lui die 10 jaar lang Euro’s en US$ gestolen hebben , jij kent ze toch die machthebbers toen , veel lenen maar het geld in eigen zakken stoppen , kom naar Suriname en val chan en ronnie dan aan beterweter


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES