maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die truck in brand probeerde te steken aangehouden

Man die truck in brand probeerde te steken aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

Deze man, die vrijdagmiddag tijdens het plunderen aan de Domineestraat in Suriname geprobeerd heeft een truck met militairen en agenten in brand te steken, is door een speciale eenheid aangehouden.

In dit filmpje op ons Instagram account is duidelijk te zien dat de man een ontvlambare vloeistof uit een fles op een band van de truck gooide, waarna hij de band in vlammen stak. Na de daad vluchtte de man de Steenbakkerijstraat in.

Hij werd gistermiddag aangehouden en is overgedragen aan de recherche van kapitale Delicten.

Zoals de leiding van de Surinaamse politie al eerder had aangekondigd: een ieder die tijdens het protest een strafbaar feit heeft gepleegd, zal opgespoord worden ter voorgeleiding.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. In afzondering zetten, cel en PC doorlichten op berichten en contacten. Daarna de verdachte contacten oppakken en hetzelfde met hen doen.


  gemodereerd
 2. Laat hem zijn eigen graf graven schiet hem dood achter Zanderij.Zijn kabes werkt niet goed.


  gemodereerd
 3. Goed zo politie en zo snel mogelijk naar de rechtbank brengen.

  De criminaliteit moet eens ophouden in Suriname, zowel bij de kleine als grote jongens.


  gemodereerd
 4. Hem moet poging tot MOORD ten laste worden gelegd!

  Geen genade voor dit losgeslagen VARKEN.
  Je zal moeten boeten voor jouw wandaad KAULO IDIOOT.

  IK HOOP DAT DIT VARKEN 15 JAAR GEVANGENISSTRAF KRIJGT.
  No Mercy for this PIG.

  SROTO ENG RAAS!!! POER PP DJING


  gemodereerd
 5. Er zaten militairen in de de truck. Dit wordt een poging tot doodslag of een terroristische daad.


  gemodereerd
 6. Deze man(spreekt lafbek) is een D.D. Dogla Dagoe, hij
  moet door de zelfde wielen overreden worden!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 7. geplande actie toch , zeker opdracht gekregen om flessen met brandstof erin mee te nemen en de truck in de fik te steken , nou deze gast gewoon jaren opsluiten , want de opdrachtgever durven ze niet aan te pakken


  gemodereerd
 8. Debby: je vind het grappig noh? Het is behoorlijk mis in die bovenkamer van je, racistisch kreng! Leba! Jorka!


  gemodereerd
 9. @ Debby, aub houd je kop wat je klets gewoon uit je nek. Hij heeft geluk dat hij kan vluchten want in een ander landen was hij meteen doodgeschoten.

  Dit is inderdaad een terroristische daad. Hiervoor moet hij de hoogste straf krijgen die in Suriname opgelegd kan worden en zijn persoonsgegevens en foto moet gedeeld worden met alle landen zodat hij overal in de wereld op de zwarte lijst komt.


  gemodereerd
 10. ik hoop dat de gemeenschap op de hoogte wordt gehouden van de straffen die de relschoppers en rovers hebben gekregen.
  IPV dat die journalisten een hoop schoften gaat interviewen bij chm en elders in de stad, kunnen ze zich dit op de voet volgen en verslag doen aar de gemeenschap toe.
  Elke dag maar “man van de straat en ghetto youth interviewen die allee maar rotzooi uitkraaien en alleen maar de etnische snaar bespelen. Geen enkele journalist die tijdens de gesprekken, de mensen erop wijst dat ze bepaalde uitspraken iet kunnen doen…hun zijn hier ook debet aan.
  Ghetto youth verheerlijken……kijk wat juist die groep heeft gedaan. Ze hebben jullie schande gegeven. T


  gemodereerd
 11. Hoe dom kan je zijn. Roepen dat ze honger hebben en wat stelen die idioten schoenen, kleding en bromfietsen. Maar ja je kan ook niets anders verwachten van deze hersenloze idioten


  gemodereerd
 12. Lekker aanpakken ik ga voor levend verbranden maar toch nog optijd blussen zodat hij voor de rest van zn leven de herinnering meedraagt .


  gemodereerd
 13. Z.E. president Chan Santokhi kan beter in het presidentieel paleis op het Onafhankelijkheidsplein gaan wonen. Bij acties hoeft hij niet in het paleis te zijn, maar in zijn kabinet. Als de acties hoe hevig ook zijn geweest wordt alles direct schoongemaakt en overal tot de tanden bewapend bewaakt in de omgeving. Voor het verkeer hoeven de straten om het paleis niet gesloten te worden, alleen maar bij acties van demonstranten. Als die acties zijn afgelopen, kunnen de straten direct weer open worden gesteld.

  Het huis van Lelydorp hoeft dan niet extra bewaakt te worden en verkeerdeelnemers m/v kunnen dan ongestoord de kortste weg van Noord-Zuid en terug nemen.


  gemodereerd
 14. Hopelijk komt hij niet weg met “een ernstige waarschuwing”. Echt eentje met een misdadige inborst.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES