zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGeplunderde rijwielen winkel in Suriname sluit deuren

Geplunderde rijwielen winkel in Suriname sluit deuren

-

Does Travel - naar Suriname

De rijwielen winkel Eurosil aan de Zwartenhovenbrugstraat in Suriname, werd afgelopen vrijdag leeggeroofd door een grote groep dieven. Het bedrijf liet vandaag weten dat de winkel voorlopig is gesloten.

“De heftigheid van de ongeregeldheden afgelopen vrijdag en de geleden schade bij Eurosil en andere ondernemers hebben we nooit kunnen voorzien en komt als een harde klap bij ons aan. We hebben tijd nodig om de schade te inventariseren, maar moeten nu vooral eerst het verdriet en de emoties verwerken.

Wat jarenlang is opgebouwd met harde werken is ineens weg. Eurosil is daarom voorlopig gesloten”, maakte het bedrijf bekend.

Net zoals velen in Suriname weten we nog niet hoe verder en of er nog uitzicht is op een veilige en stabiele situatie om de draad weer op te pakken. Als dit weer lukt zullen we u weer als vanouds van dienst zijn.

Eurosil is niet de enige die de deuren sluit. In de Suriname Times Mall, waar 75% van de winkelunits werden geplunderd, heeft een aantal winkeliers reeds besloten niet meet open te gaan.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Alles dicht houden , deze soort bevolking laten uit hongeren om ze van het plunderen af te leren.Het zijn een soort ongedierte die Suriname sloopt en slechts leven op pakketten van de ndp.


  gemodereerd
 2. Alleen maar ellende heeft pakittow en de rest van zijn criminele gang veroorzaakt.De dupe zijn de handelsbedrijven geworden die in deze moeilijke tijden probeerden toch nog zaken te doen en de bevolking van dienst te zijn.


  gemodereerd
 3. Volk van Suriname
  Herken de signature van de Nationale Dagoe’s !
  Als zij niet krijgen wat zij willen dan maken zij het anderen ook onmogelijk !
  Deze paarse parasieten zijn een plaag voor onze Suriname. Zij zijn niet het volk maar het uitschot !

  Helaas heeft de NPS zichzelf bekroond tot Nationale Slampampers !

  Hoeveel kwalitatieve politieke partijen zijn er nog ?

  Sterkte aan alle slachtoffers en benadeelden.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 4. Aaai en dit alles te danken aan de djoekas rovers die zeggn dat ze geen eten hebbn en bromfiets.iphone kleren stelen.als j werklyk dood gaat zonder eten moest j Combe markt gaan roven Paloma gaan roven.1 ding wel men mag my kwalyk nemen maar deze Creolen hebbn het overal op de wereld verpest alsof ze een vloek zyn op aarde.is niet leuk om te zeggn want j heb ook heel goeie ertussen maar ja meerendeel van dit volk is rover .wat er nu met dit land gaat gebeuren gado wang sabie..


  gemodereerd
 5. en die gewezen dna lid abdoel , gaf commentaar op Suriname Herald dat de regering verantwoordelijk is voor de escalatie protestactie , abdoel jij hebt niets meer te vertellen omdat jij paarse lul tijdens de verkiezingen van 2020 bent afgedroogd door je eigen paarse aanhang , dus mondje dicht , snaveltje toe en oprotten waardeloze gast
  misschien hebt jij wel opdracht gegeven om escalatie te veroorzaken , advies vluchten voordat het te laat is , of ben jij een stoere bink


  gemodereerd
 6. Er is geen koopkracht, de huur in $$$te duur, nutsvoorzieningen onbetaalbaar, dus de winkels zijn blij dat ze zo goedkoop van hun personeel afkomen.
  Er sluiten dagelijks zaken door wanbeleid in het land


  gemodereerd
 7. De miljaarden usd en srd schulden zijn enorm en komt er bij subsitie en pakketten (srd)steun aan minder draagkrachtig. Ambtenaren bestand. Van waar moet de regering dat geld maadelijks. Staatsolie geld wordt verdeel over de bedrijven die het hard nodig hebben, er wordt afwisselend gewerkt. Daarom klagen andere instanties ook. Niemand praat over de veroorzakers maar alleen over de persoon die het probeer op te lossen. Er kwamen 30 bussen uit binnenland, wie heeft gefinanceerd, wie zei de regring zoek oorlog met hem. Overwegingen. Wie gaat alle vernielingen terug betalen Pakoetauw denk ik , zijn de sponsors zo groot om het leed en verlies zo mans genoeg om wat hij heeft gecreëerd terug te betalen. Terwijl zij zaten te schrewen op een truk werd in de zw.hovenstr.ingebroken en geplunderd, door comminucatie werd DNA bestormd en werd met een truck op de orde politie en militairen ingereden toen pas werd er schoten in de lucht geschoten en met traangas. Dus nu verzindt hij alle soort smoesjes met xijn aanhang en consorten .


  gemodereerd
 8. De hele wereld heeft deze beelden gezien op tv. Gewetenloze ratten die hun kans zagen en hardwerkende winkeliers beroofden en hun winkels plunderden. En het waren geen Javanen, geen Hindoestanen, geen Chinezen. Alle vooroordelen zijn door deze ratten zelf bevestigd. Geen toerist wil nog shithole Suriname bezoeken, geen ondernemer wil nog het risico nemen te investeren in een bedrijf of winkel, Suriname in één keer 40 jaar terug in ontwikkeling. Ik zag video waar een Chinese vrouw door een groep ratten werd overvallen midden op straat en werd beroofd van haar goud, geld en telefoon. En deze ratten deden dat lachend. Geen moraal, geen opvoeding en te lui om te werken. Het beeld in duidelijk.


  gemodereerd
 9. Is er al een reactie vanuit Leonsberg?
  Is wel een beetje verdacht zo vlak voor de revodag…


  gemodereerd
 10. @Nako, wat heeft de naam Djuka hiermee te maken?.. Correctie: Ndjuka, zo wordt het uitgesproken. Waren er alleen maar Ndjakas daar. Voor jouw informatie. Onder de creoolen hier in Suriname, zijn er twee groepen, waaronder de stadscreolen en de boslandcreolen. De boslandcreolen daar en tegen zijn weer verdeeld in verschillen de groepen(stammen) in verschil van accent, uitspraak en taal. Ik heb een aantal vrienden in het binnenland, van binnenlandse afkomst, and sinds i’ve been friends with these people, hebben zij een aantal normen en waarden. Ik herhaal het weer, er is een verschil, stads en boslandcreolen. Ga weer een kijkje nemen en vraag jouw zelf af wie het meest voorkomt in die beelden. Hierbij wil ik niet zeggen dat stadscreolen allemaal boefen zijn, maar ik ben zeker van mijn zaak dat 90% tot die groep behoort. Maar ook al is het zo, maakt dat elke burger die de zelfde kleur heeft als deze stell criminelen een crimineel? Jullie hebben educatie nodig(bepaalde van jullie).


  gemodereerd
 11. Ik heb veel reacties gelezen , maar die van @Nako is het meest domme , ongeschoolde reactie wat ik heb gezien, het echte probleem is dat elke Surinamer op papier een miljonair is , als je kijkt naar alles wat Suriname kan verkopen en dat eerlijk zou verdelen onder de bevolking , maar zelfs in 2023 is het geen creool, ndjoeka, ingi, koelie, sneesie , jampa sneesie, boesnengre of wie dan ook in de politiek gelukt om dit voor elkaar te krijgen, daarom lacht die Tatta die surinamers al jaren uit, omdat het politiek heel amateuristisch is .
  Doe je huiswerk over de afgelopen 50 jaar voordat je hier met nonsens komt en schrijf iets waar mensen echt iets aan hebben, het probleem met vele nazaten van de slavernij en contract arbeiders is dat ze last hebben van HEBZUCHT.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES