vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSchoten gelost richting politiewagen Latour

Schoten gelost richting politiewagen Latour

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname hebben onbekenden afgelopen nacht schoten gelost in de richting van een politiewagen. Niemand raakte gewond.

De politie van bureau Latour was rond 03.00u bezig met surveillance in een zijstraat van de Latourweg, toen er enkele schoten in de richting van het dienstvoertuig gelost zouden zijn vanuit een wit gelakte auto.

De sterke arm zette hierna een achtervolging in, maar de personenwagen vanwaaruit de schoten werden gelost reed in volle vaart weg. Uiteindelijk verloor de politie de auto uit het oog.
 
Het voertuig van de Surinaamse politie vertoont geen kogelinslagen en er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Aan de opsporing van de schutter(s) wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. A hungry man is an angry man
  Stree dé fu stree wi no sa fredé Gado dé a fesi man. Wiens’ suma na yu, yu mus’ fu seti a kondre bung.


  gemodereerd
 2. Vreemd, dwz weinig surveillance. Bij voldoende surveillance met een meldkamer coordinatie zou je om 3 u wel makkelijk knn klemrijden( geen drukte ed). Kennelijk ook met “ rubberenkogels” uitgeruste polieagenten… met een adequate uitrusting ( automgeweren) had je het voertuig/de ‘criminelen’ wel tot stilstaan knn dwingen; ik lees ook niet dat ze 1 schot gelost hebben om de criminelen tot andere gedachten te brengen… wrschl met een slakkegang “ achtervolgd” en uit het “oog” verloren( lees 1 of beide ogen dichtgedaan)
  ( ongevraagd)Advies ; stuur geen grappenmakers/angsthazen over straat om te waken over de veiligheid van je burgers te waken.. zet een paar militairen in elke pol.auto zodat de ‘ pakkans’ toeneemt en er ook een preventieve werking ontstaat( kans om doodgeschoten te worden door mensen die niet lang nadenken of ze moeten schieten(zoiets) neemt dan toe; verminderd de kans op ‘vluchten’)


  gemodereerd
 3. Jammer dat de politie ‘uiteindelijk’ de auto uit het oog verloor. Agentjes toch! Wat ook jammer is, is dat dit schietbeest niet de controle over de auto kwijtraakte.


  gemodereerd
 4. Ik vind het heel jammer dat de politie, geen punt 50
  beschikt. Weg met deze soort #PP, ongeacht etnische
  achtergrond.

  Sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Ach.de agenten zijn alleen tof en stoer waneer ze te doen hebben met weerloze burgers die niet op ze schieten.dat is bekend. Waneer ze dan die verdachten geboeid hebben slaan en schoppen ze er maar op los.vooral als er dames staan te kijken. Anders dan dat zijn ze schijterds


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES