Pakkitow aangehouden en in verzekering gesteld

20

De Surinaamse activist Stephano ‘Pakkitow’ Biervliet is zaterdag aangehouden en in verzekering gesteld. Dit gebeurde in de vooravond bij het politiebureau Centrum. Hij is overgedragen aan recherche Paramaribo voor verder onderzoek.

Hij had zich kort daarvoor aangemeld bij het bureau.


20 REACTIES

 1. Er is door zijn oproep heel veel schade bij particuliere ondernrmers, overheid, leed geleden bij. slachtoffers door zijn protestacties.

  Was dat eigenlijk de bedoeling vd oproep om chaos te veroorzaken, schade en leed, onveligheid, orde verstoring?

  Is hij van plan voor de geleden schade bij de ondernemers, de overheid voor op te draaien, ook voor medische behandeling, slachtofferhulp zorg te regelen, enz?

  Wat heeft hij geleerd van deze actie of is hij van plan als hij weer toestemming voor een actie krijgt ook zo weer te laten verlopen?

  Wat was zijn doel en is het bereikt, wat heeft hij bereikt?

  Was het hem niet bekend dat er geen valuta is, Suriname skeer is, Suriname grote schulden heeft bij crediteuren en dat deze niet kunnen worden afgelost?

  Niet alleen in Sme is het leven duur, maar over de hele wereld door de hoge olie- en gasprijzen.

  Suriname zal meer moeten gaan produceren en exporteren en zo valuta te verdienen.

  Met de BTW wil de regering ook het volk helpen, hoe wil hij het volk helpen?

  Suriname heeft op dit moment niets aan chaos, schade, leed veroorzakers, openbare orde verstoorders, het land onveilig maken, diefstal.

  Ga iets nuttigs doen en als het kan vraag hulp bij de overheid als je een goed idee hebt.

  Tomaten planten levert Nederland veel valuta op, wat denkt jij ervan?
  gemodereerd

 2. Politie aub..arresteer pakittow.Maak duidelijk dat oproerkraaiers, plunderaars en vernielzuchtigen gestraft worden.
  gemodereerd

 3. Het begint zo langzamerhand op te lijken de Kadercriminelen het gedrag van de gewetenloze mafialeider beginnen over te nemen. Oproepen tot actie over te gaan, en als er schade is verricht, zijn de voetoeboys niet verantwoordelijk.
  Wie betaalt eigenlijk de advocaatkosten van de struisvogels Parkito en Picolet.
  Wie een luxe leventje wil leiden, zal hard voor z’n geld moeten werken.
  gemodereerd

 4. Jongens het is carnaval in Nederland.
  In Suriname geldt.
  Pakitow naam is haas.
  Hij weet van niets.
  Is er iets gebeurt soms.
  Daar weet hij niets van.
  Zijn naam is haas en
  hij weet nergens van.
  gemodereerd

 5. Waar zat deze creep? Is hij instructies gaan halen? Nu springt deze lafaard als een duvel uit een doosje en o, o, o, wat is hij geweldig! Hij heeft zich aangemeld bij de politie.
  gemodereerd

 6. net goed , trouwens is hij nog ondernemer , of was het jaren terug al lariekoek
  mensen dit soort gasten betekenen niets voor Suriname , alleen maar in opdracht van iemand( mensen die kennen jullie toch) om chaos te maken zodat het land niet vooruit komt , inderdaad paars
  gemodereerd

 7. Ok, en nu is het zaak hem niet voor te geleiden bij de officieren s”chijtmans” en “tjoekoeman”, anders is ie morgen weer bezig de mensen op te roepen roofacties te ondernemen en een bepaald percentage voor zijn partij te storten. Dit soort figuren die niet kunnen “ vooruitblikken” ( het effect v hun acties/handelen niet kunnen inschatten mogen nooit a d macht komen in Su( we hebben er al zoveel vanrondlopen i diverse partijen😂). Zijn FB verhaal is identiek aan dat van zijn politieke vrienden “ A no mie” met een nieuw tintje nu: ik werd “bedreigd”; weg met deze’slappe lul” .. niet mans genoeg om voor de consequenties in te staan !!🌈🌈
  gemodereerd

 8. Goed zo daar hoort hij thuis hopelijk zokn er daar ook wat ratten die hem verwelkomen en gezelschap houden
  gemodereerd

 9. Hypocriet tot op het bot.

  De één na de andere politieke partij, vakbond en stichting haast zich om afstand te nemen.
  De gemiddelde suri is lid van 3 bonden en 50 stichtingen 😕.

  Maandenlang zijn jullie bezig om het onderontwikkelde deel op te hitsen en nu lijden jullie aan verstandsverbijstering.

  De ergste zijn die partijen die er een slaatje uit proberen te slaan. Is de schuld vd regering.
  Dit protest was een mislukt kopietje vd US, Brazilië en Sri lanka. Niemand in die landen wijst naar de zittende regering, only in vals suri. Sri Lanka bedelt nu bij de IMF.

  Idem dito de pers, lekker de boel dagelijks opnaaien en achteraf klagen. Raddraaiers maken geen onderscheid, een camera is een camera. Doe maar neutraal in het vervolg.

  DA91 moet je gewoon los laten in Texas…
  gemodereerd

 10. Ja, maar om de aanbeden baas der misdadigers die sinds de jaren tachtig land, volk en eigen oerdomme aanhangers blijft verderven, ja daar zijn deze laffe politici bang voor. Ooh ja ook een drugscrimineel hebben ze tot VP gekroond. Hoe verder, wel er komt nog meer chaos, terreur, anarchie. De allergrootste misdadigers, onberechte moordenaars, drugslords, staatskas/bankrovers, die geven de oerdomme stommelingen onder het volk, de macht om hen verder te verarmen en tegen elkaar op te zetten. Vervloekt is de Surinaamse politiek, zo leiders zo volk, misdadig, crimineel, rovend en corrupt van hoog tot laag. Pakito is een stem in de paarse drugs, oranje misleidende , zwart gele rovers en rode verraderlijke oplichters woestijn. NPS maakt geen deel meer uit van dit rovend crimineel regiem. Tussen 2010 en 2020 protesteerde bijna niemand tijdens het rovend corrupt NDP regiem en om al die paarse domkoppen te vreten te geven werden ook megaschulden aangegaan om paarse meute die ndp kweekte, te eten te geven. HET ZIJN NDPER’ S DIE TERREUR, CHOAS, ANANRCHIE, BRAND, BEROVINGEN, VERNIELINGEN, BEDREIGINGEN HEBBEN VEROORZAAKT. NIET PAKITO, LAFFE POLITICI DIE HEULEN MET EEN WANTED BY INTERPOL DRUGSLORD.
  gemodereerd

 11. De veiligheidsdiensten proberen hun falen op zo een manier af te wenden.
  De heer pakkitow is niet verantwoordelijk voor een aantal losgeslagen criminelen in dat land. Laat hem met rust. Laat Amoksie nu eindelijk uit zijn hangmat komen en deze criminelen oppakken. De regering moet ook een goede voorbeeld geven alvorens het arme volk nog meer uit te buiten met zware maatregelen. De president, vice-president, minsters en adviseurs hebben het goed in dat land. Er wordt gepronkt met dure auto’s, volgauto’s en helikopters. Terwijl het volk pienaart.
  gemodereerd

 12. Pakkitow is verantwoordelijk voor wat zich heeft afgespeeld.Hij dacht alles onder controle te hebben.Nu alles is misgelopen en Suriname en zakenlieden meer schade hebben moeten ontberen moet pakkitow verantwoordelijk gehouden worden samen met de overige plunderaars,vernielers en rovers.Maak geen uitzonderingen.Straf ze allemaal.
  gemodereerd

 13. Jullie idioten hebben niet door dat hij erin geluist is door de zittende partijen he. Een bep politicus heeft baat bij deze rellen dus die heeft een deel van zijn achterban opdracht gegeven om rellen te veroorzaken. De relschoppers waren met mekaar in contact met portofoons en de politie had van hoger hand opdracht gekregen niet in te grijpen. Nu zit meneer biervliet in de bak terwijl de werkelijke dader zit te schaterlachen van zijn succes
  gemodereerd

 14. @ Esmerald, Helemaal eens met je comment
  Ik heb reeds eerder aangeven dat de politiek in Suriname het land naar de klote hebben gebracht.
  In eens is er een verbijstering bij sommige politieke partijen, als of er in eens dementie is opgetreden bij ze. Hoe is dat toch zo gekomen dat het zo slecht in Su. 10 jaar van ka beleid, hoge schulden, corruptie en en criminaliteit waar je U tegen zegt doet menig Surinamer de wenkbrauw fronsen. Wat zit in hun bovenkamer vraag ik mij af. Dan heb je nog de nietszeggende Assemlee gasten die daar puur uit eigen gewin zitten i.v.m. de lekkere privileges die ze lekker lang mogen houden, door geen moer uit te voeren en alleen het partijbelang te dienen en eigen zak. Nogmaals van een kale kip kan je niet plukken, en als je alleen maar consumeert en geen productie heb om inkomsten te winnen, jo tang pina. Je kan niet meer uitgeven dan dat er binnenkomt. Je kan ook blijven protesteren dat het niet goed gaat, maar dan moet je ook met plannen komen wat er aan gedaan moet worden in Su om de economie ophoog te brengen in plaats van je dikke reet op het asfalt te zitten dat a ne go. Maar ja ik heb al eerder aangeven dat heeft de Surinamer aan zich zelf te danken dat we nu in deze ka zitten. Sang joe pranie dat joe kisi. Jammer maar a bakra ab leti: Failed State
  gemodereerd

 15. De oranje helden lijden aan geheugen verlies. Waarom????? Hoe kan men deze Pakittow linken aan de NDP. Was het niet dezelfde Pakkitow die bij de verkiezing van 2020 aanwezig was in het NIS om te garanderen dat er geen fraude gepleegd kon worden door de NDP. Hij stond daar in het belang van deze coalitie tegen Bouterse .

  De rellen zijn niet georkestreerd door Pakittow. Er zijn mensen die misbruik hebben gemaakt van deze ‘ocassie’. Wie had er baat bij de ongeregeldheden?
  De bestuurders (DC) hebben toch de demonstratie toegelaten, zij hebben toch niet geprobeerd het tegen te houden. Was een vergunning afgegeven? De politie had toch overleg gevoerd met de organisatoren. De politie had voor betere beveiliging moeten zorgen, een goede verloop van de demonstratie, hierin heeft zij gefaald zegt zelf de Minister van Juspol. Als je de boel niet meer onder controle kunt houden dan moet je maatregelen treffen, het plein had afgesloten kunnen worden, de mensen hadden gevraagd kunnen worden naar huis te gaan en de demonstratie had men kunnen afblazen, dit alles is niet gebeurd. Men moet hun falen niet in de schoenen van Pakiitow en de andere organisatoren proberen te schuiven. Ach, hij is aangehouden, er komt een onderzoek en de volgende week loopt hij weer vrij rond, ook de ‘echte’ aanzetters tot deze rellen.

  De tegenstanders van deze demonstratie zullen een andere mening hebben, die zien hun kans om anderen te criminaliseren, en dat zie je hier ook op WKT gebeuren. Hier op WKT laat men zijn emotie de vrije loop, je ziet het terug in de ‘domme’ verdachtmakingen.
  Maar het gaat niet helpen, deze coalitie heeft afgedaan, ze hadden gedacht maar “twee” demonstranten te zien zoals gewoonlijk bij Piqué, nu was de opkomst zo massaal, ongekend. De schrik zit erin.

  Btw, wie is slap, O, wie is een bangerik, de mensen die nu tegen deze coalitie ageren of de mensen die niet durfden, te laf waren te demonstreren tegen de vorige regering. Deze mensen moeten voor de spiegel gaan staan en zich afvragen, ben ik moedig geweest. Bah stelletje schijtlaarzen🙈🙈
  gemodereerd

 16. De NPS heeft het land naar de klote geholpen in 1975 !!!!
  De onafhankelijkheid is de grootste blunder geweest in de Surinaamse historie !!!!
  NPS is uit de regering gestapt, wel in 2025 bestaat de NPS niet meer. De nationale pakslaag partij !!!!!!
  gemodereerd

 17. Ik heb geen oproep gelezen dat de Surinamers 17 februari de straat op moesten komen om de boel in brand te steken en proletarisch te gaan winkelen. Erg dat het enorm uit de hand gelopen is. Maar! Het gaat mij te ver om de schuld in de schoenen van de vakbond(en) en de heer Biervliet te schuiven. Voor op gesteld dat de Moordenaar (inmiddels veroordeeld) en zijn 40 rovers het land naar de afgrond geleid hebben mogen en moeten wij niet uit het oog verliezen dat de huidige machthebbers meer beveiligers op dienst moesten hebben, gefaald dus!!!!! Ze hadden op die dag meer familie & vrienden op dienst moeten hebben. Lekker kort door de bocht om de schuld van deze dag in de schoenen van anderen te schuiven om vervolgens vrolijk verder te gaan met het faciliteren van vrienden en familie.
  gemodereerd

 18. Pakitow wordt verantwoordelijk gehouden voor de situatie van 17 febr. Is er ooit iemand verantwoordelijk gehouden EBS schandaal? SLM schandaal. Min financiën schandaal? Horen we nog wat? Beseft de regering niet dat het volk hun niet meer lust gezien de hun opstelling?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.