zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Pakittow meldt zich aan bij de politie

VIDEO: Pakittow meldt zich aan bij de politie

-

Does Travel - naar Suriname

Stephano ‘Pakittow’ Biervliet, de trekker van het protest op vrijdag 17 februari in Suriname, heeft zich zaterdag aan het eind van de middag aangemeld bij de politie van bureau Centrum. Hij werd daarbij vergezeld door advocaat Antoon Karg, die net als Biervliet verbonden is aan de politieke partij PRO.

Hij is daarna overgedragen aan recherche Paramaribo voor verder onderzoek.

Kort daarvoor had Pakittow een verklaring uitgebracht en was live gegaan via Facebook. Daarin ontkende hij dat hij verantwoordelijk is voor de onlusten vrijdag. “Het verloop was vreedzaam en deelnemers zijn aan het woord gelaten. Een groep waarmee ik niet in contact stond, heeft zich naar de Nationale Assemblee begeven”, zei hij in een verklaring.

Het MIA oftewel Meldpunt Informatie Anoniem, had vrijdagavond een opsporingsbericht van de activist naar buiten gebracht. Hij was nergens te vinden na de uit hand gelopen protestactie in de ochtend en middag, waarbij zwaar geplunderd en vernield werd in Paramaribo.

Vrijdagmorgen zijn er in het land rellen uitgebroken bij het protest tegen de Surinaamse regering. Kort daarna trokken oproerkraaiers naar de binnenstad van Paramaribo, waar diverse handelszaken werden geplunderd en er sprake was van mishandeling en brandstichting.

De regering heeft een speciale Task Force ingesteld, die tot taak heeft zo spoedig als mogelijk degenen die verantwoordelijk zijn voor deze acties op te sporen, in te rekenen en aan de justitiële autoriteiten over te dragen.

Ook de leiders van deze protestacties zullen opgeroepen worden voor verhoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. Hij had wel zn portie bij zich maar geen schoon ondergoed ik hoop dat hij warm zal worden ontvangen door diegenen die door zijn hobby al vastzitten. Laffe hond dat hij is.
  WIEP ING!


  gemodereerd
 2. Internationaal reis advies naar Suriname is code geel als het niet erger wordt, weet je wat dit betekent pinda hoofd? Bye bye toerisme, bye bye buitenlands investeringen. Gefeliciteerd je hebt iets bereikt, peanut head!! Sa i beng bari, weg met Chan, weg met Chan! Wel er gaat nog heel veel weg met Chan als jullie zo door gaan, onderschat het niet.


  gemodereerd
 3. De ondernemers die aan de ontstane chaos schade hebben ondervonden, wil ik medeleven tonen en sterkte wensen. Alle burgers roep ik op tot rust en begrip naar elkaar toe.
  ===========================================================
  Wie, wie gaat de schade allemaal moeten betalen, jij, PRO!!? Ano a regering dies moes compenseer noo?! Peanut head!


  gemodereerd
 4. LOCK HIM UP !!!!!!!!!!!!!!!!!……..INCOMPETENT, LAAGGESCHOOLD BEDPLASSERTJE MET EEN GROTE BEK.


  gemodereerd
 5. Kan je ook vragen wie de ldger truck met jonge rovers hft ingezet???
  Daar kan alleen het leger achter zitten. Daar willen we ook verklaring over


  gemodereerd
 6. Hij is een activist,dankzij hem zit de Vhp en Abop daar.Morgen jullie hem dankbaar zijn .Maar nu dat hij de Corupte regering doorheeft moet hij hangen.Hij is een geboren strijder door God gemaakt.Genieten nog even jullie stelletje boeven,bandieten.God slaap niet.


  gemodereerd
 7. eeey check a foto. Hij heeft een portie njang in z’n klauwen. Dus toch monie de Fu Bai dierie portie.


  gemodereerd
 8. Paal en perk stellen aan dit soort acties. Relschoppers en de organisatoren moeten voor de rechter verschijnen. Bij een veroordeling de schade op hun verhalen.


  gemodereerd
 9. Dit soort Kakkerlakken moet je doodtrappen, anders blijven ze terug komen.

  Stuur een groep benadeelde Chinezen op deze brilgay af, laten ze zijn huis plunderen.
  Eens kijken of hij dan nog een grote smoel heeft.


  gemodereerd
 10. De generatie van na 1980 heeft jammer genoeg de tijd toen regeringsleiders gezag / normen waarden en respect uitstraalden niet meegemaakt . Zij moeten het maar hebben van BOUTA,BRUNSI en typetjes als BORDO.


  gemodereerd
 11. Moest je mamma mee, om je handje vast te houden, ach kleurtje toch!

  “Alles plat”, is voor meerdere interpretaties vatbaar, en in suri met hun niveau 4e klas, dachten ze de boel afbreken en in de fik. Net als die kleuter van het gamespelletje.

  Je liegt verschrikkelijk.
  Jou voorgekauwd excuus verschilt geen millimeter van paars. Plus je spreekt jezelf behoorlijk tegen. Je waarschuwde mensen om niet naar het dna te gaan, dus je was niet daar. Wonderbaarlijk dat je exact weet wanneer er traangas is gegooid.
  5e klas, algemene ontwikkeling; de politie beslist zelf wanneer welk wapen wordt ingezet.

  Verder zijn het niet alleen boeven, maar ook hele gezinnen die op roverspad waren. Zijn in beeld lummel!
  Je bent een ondernemer zonder respect voor hardwerkende ondernemers. Ik zou nooit jou zaak bezoeken.

  Opsluiten en als voorbeeld stellen net als ‘reptiel Willem. E’.


  gemodereerd
 12. Waarom is hij een lafaard?
  Deze man komt op voor het volk en jullie noemen hem nu lafaard. Hij heeft niet opgeroepen om te plunderen en de confrontatie te zoeken met de politie. Er zijn andere groepen die hier verantwoordelijk voor zijn. Er kwamen trucks met rovers aan. Dat heeft deze man niet georganiseerd.


  gemodereerd
 13. Wat een verschil met de 20 jaar veroordeelde door oerdomme stommelingen aanbeden meervoudige moordenaar, drugscrimineel wanted by Interpol, staats, valuta, CBVS rover, domeingrond rover, die met fanfare omringd door bodyguards, TE LAF is om zich aan te melden. Omgekeerd is de mini ster van Politie ook bang en laf om deze zeer verderfelijke meedogenloze en gewetenloze verderver van land en volk op te pakken. Terecht, sinds 1987 heeft hij vele oerdomme stommelingen tot paarse criminele zombies gemaakt.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES