maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijProtestactie Pique niet doorgegaan vanwege weersomstandigheden

Protestactie Pique niet doorgegaan vanwege weersomstandigheden

-

Does Travel - naar Suriname

Vanwege weersomstandigheden in Suriname, is de geplande protestactie die voor dinsdag 14 februari was aangekondigd door Siebrano Pique, gecanceld.

De afgelopen dagen is er sprake van wateroverlast door zware regens in Paramaribo.

“In geval van aanhoudende regen zal woensdag ook worden gecanceld, maar donderdag storm of orkaan we komen op straat. We moeten namelijk opkomen voor onze rechten”, aldus de activist tegen de redactie van Waterkant.Net.

Afgelopen vrijdag waren de demonstranten, op de hoek van de Dr. Sophie Redmond- en de Zwartenhovenbrugstraat, op de weg gaan zitten.

De politie heeft deze week duidelijk gemaakt dat er zal worden opgetreden tegen personen die zich provocerend en of opruiend zullen gedragen en de politie op welke wijze dan ook zal hinderen om haar grondwettelijke taken en bevoegdheden uit te voeren.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Daar zit Suriname nou net niet op te wachten; aktivisten die bij een beetje regen, het al laten afweten. Als deze grappenmakers/poppenspelers het voor het zeggen krijgen in Suriname, zullen ze hun porem nog minder in het parlement/de poppenkast laten zien dan Bouta.


  gemodereerd
 2. Waarom pakt het PCS deze duidelijk gestoorde man niet op ? Hij moet tegen zichzelf worden beschermd, is een gevaar voor de samenleving.


  gemodereerd
 3. Provocerend en/of opruiend, KPS hard optreden. Demonstreren mag en moet kunnen, maar sommige ratten weten niet wat beschaving is. Timmer ze en gooi ze in de pickup bak.


  gemodereerd
 4. dus die pique is een mooi weer speler , was je bang voor een natte broek , er waren veel straten ook in het centrum gewoon droog , maar jij bent bang dat de politie ingrijpt als jullie midden op de weg gaan zitten , trouwens laatst waren er al werkende burgers die jullie aanpakten , omdat jullie de weg blokkeren en als ze de goederen niet op tijd kunnen leveren worden ze brodeloos , pique als jullie met mooi weer , een straat gaat blokkeren zal je de hulp van de politie moeten vragen , want vele werkende burgers zullen jullie voor eens en altijd verwijderen , en pique de politie zal niet ingrijpen
  als je zo nodig wilt demonstreren ga dan naar ocer een mooie locatie en niemand zal meer last van jullie hebben , de ndp weet ook wel hoe ze met demonstranten om moeten gaan


  gemodereerd
 5. Stelletjes mooi weer activisten.
  Dus als het regent dan zijn er geen problemen in Suriname.
  Echte activisten laten zich niet tegen houden door wat dan ook.
  Eigenlijk zijn deze demonstranten tegen de vooruitgang.
  Zal wel zeker uit de hoek van paars komen.


  gemodereerd
 6. Pique…zelf die grote man daarboven werkt niet mee met je ronmel dus je kan stoppen met die kiek


  gemodereerd
 7. God is zelf tegen leeghoofden die liever ipv straat hangen en zitten ipv hard te werken en het land op te bouwen. Ook in Nederland zijn de verschillende crisissen niet ongemerkt aan de bevolking voorbijgegaan maar de te verwachten recessie is niet gekomen en niemand heeft het land zodanig platgelegd behalve wat acties door erkende vakbonden. Ook hier zijn mn producten die onder de eerste levensbehoeften vallen duurder geworden en soms is de inhoud door de fabrikanten verminderd. Dus maw je krijgt minder voor meer. Sommigen kunnen niet buiten de verschillende hulp aanbieders mn de voedselbank. En toen de brandstofprijzen de pan uitstegen ging men vaker fietsen of lopen. De kachels werden minder heet opgestookt en men douchte korter. We hebben geleerd om inventief te handelen. Surinamers zijn vervallen tot een bedelaarsvolk met heel war rovers en moordenaars Mijn hoofd met Pique en Pakito


  gemodereerd
 8. De spelers voor de wedstrijd vertellen dat na een zege pakketten beschikbaar zullen zijn.Dan heb je absoluut een positief resultaat.De bekende worst voor houden,doet wonderen.


  gemodereerd
 9. Na a weer e tjar a neng,….nadat hij alle buurten in Par’bo was afgegaan, bleken er 3 ezels en 2 koeien bereid om mee te doen. De rest vond zitten op straat geen optie met al dat (riool) water.


  gemodereerd
 10. Zelfs de weer goden willen niet met jullie samen werken, omdat
  jullie vervloekt zijn! ( Koenoe foe a kondré)
  Sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES