Rijweg West Suriname gesloten voor zwaar verkeer

2
Rijweg West Suriname

De rijweg Zanderij-West Suriname is sinds maandag gesloten voor alle vrachtverkeer boven 4 ton.

De reden voor deze dringende voorzorgsmaatregel is dat de weg in deplorabele staat verkeert zegt districtscommissaris Marlene Joden van Para.

De bewoners van de dorpen in het gebied zijn de situatie meer dan zat.

Door de aanhoudende regens kunnen zelfs personenwagens moeilijk over de weg.


2 REACTIES

  1. de chinezen zullen boos worden als hun hout niet naar de haven kan komen , ja mensen ons bos zal sneller verdwijnen dat menige denken , met dank aan bouterse , en dit geldt ook voor het goud , bouterse heeft deals met de chinezen afgesloten , die deze regering niet kan stoppen , gewoon weggeven dat rondhout , en leningen die bouterse met die chinezen heeft afgesloten moet door deze regering ook betaald worden , ja door het volk

    die etnel van de nps vroeg zich af wat de staatsbedrijven afstaan aan het rijk , ze noemde staatsolie , nou die draagt best veel af , maar ebs – swm- grassalco is niets bekent , maar etnel jij bent een staatsbedrijf vergeten de slm , waarom zegt je daar niets van , dit staatsbedrijf zal nooit iets betekenen voor de staatskas en etnel jij zegt ook niets dat de regering de slm steunt met het geld van het volk , dus jij praat ook alleen maar in je straatje
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.