dinsdag, mei 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameMinister Nurmohamed oriënteert zich bij lopende projecten in Paramaribo

Minister Nurmohamed oriënteert zich bij lopende projecten in Paramaribo

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Riad Nurmohamed heeft op dinsdag 8 februari een bezoek gebracht aan de lopende- en reeds opgeleverde projecten van Openbare werken (OW) in Paramaribo.

Projecten van de directoraten Bouw- en Stedebouwkundige Werken (BSW), Civiel Technische Werken (CTW) en Onderzoek en Dienstverlening (O&D) zijn aangedaan, evenals zaken die vallen onder het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA). De minister werd tijdens dit werkbezoek vergezeld door adviseurs, onderdirecteuren en afdelingshoofden van OW.

Er zijn diverse renovatiewerkzaamheden uitgevoerd door BSW. Enkele daarvan zijn het afbouwen van 2 leslokalen en een toilettengroep op het terrein van de Algemene Middelbare School en het uitbreiden van een Conference room bij het Openbaar Ministerie in Suriname. De Viottekreek werd ook bezocht, omdat daar momenteel wordt opgehaald. Bij de ophaalwerkzaamheden van de Boomskreek werd er een probleem geconstateerd die door minister Nurmohamed ter plekke werd opgelost.

De onlangs vervangen sluisdeur bij de Centrale Markt werd ook aangedaan, alsook de Public Private Partnership ontwaterings- en verfraaiingsprojecten in de binnenstad van Paramaribo. Dit zijn enkele plekken die zijn aangedaan uit een lange lijst van projecten.

De OW bewindsman benadrukt dat hij het belangrijk vindt zelf op pad te gaan om projecten in uitvoering te bezichtigen, vooral als het gaat om grote projecten. Bekijk hier meer foto’s van de oriëntatie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Heeft hij ook gekeken op de hoek van de Zwartenhovenbrugstraat?? Ston oso of hoe daar heet?? Hft hij naar de bomen a d Gravenstraat gekeken???
  En die idioten die de straten asfalteren oeps plomberen maken er een potje van. Laat hij ook daarnaar gaan kijken. Klein ongemanierd mannetje


  gemodereerd
 2. “Enkele daarvan zijn het afbouwen van 2 leslokalen en een toilettengroep op het terrein van de Algemene Middelbare School en het uitbreiden van een Conference room bij het Openbaar Ministerie in Suriname.”
  =========
  Wat een verdienste van deze minster in bijkans 3 jaar tijd. Nu snap ik waarom Santokhi het over zijn dreamteam heeft. Veel babbelen en weinig doen.


  gemodereerd
 3. de minister heeft de opdracht gehad de hoek van de vanidsingastraat met keizerstraat aan te pakken dat deze nooit meer onder water loopt. gebied mariaschool-agneschool etc.
  hij heeft niks gedaan. alles daar is verstopt. kijk maar in mei wat daar gaat gebeuren. hij heeft het bevel van chan in zijn onderbroek gestopt!!

  geen enkele waterpomp op creola draait. alles is kapot . water is te hoog in leiding 11/11a/10/10a/9/9a/8/8a/7/7a noordpolderdam en richard v geene weg. doebeproject en pomona 5e rijweg. alle trenzen staan in verbinding met de hoofdtrens van 5e rijweg tot en met de brug bij uitkijk. water gaat niet weg. de zon moet het opdrogen. water blijft maanden hoog in trenzen. abnormaal hoog zelfs.
  waar er vroeger overgepompt werd in saramacca kanaal en saramacca rivier gebeurt niks meer. heel die omgeving gaat onder water in mei /juni. sinds 2021 en 2022.
  schade vergoeding 0.0.

  waarom doet deze vent niks aan deze zaken.

  dag en nacht worden zandwegen gescrabeld maar nooit komt er 1 cub zand erbij. wegen liggen net een rivier of vaargeul straks onderwater.

  niet over de schaamteloze niet onderhouden bermen gesproken. voetpadloos.

  hij moet zich schamen mang echt. riad heeft 0 verstand van weg en waterbouw. laatstaan afwatering.
  ga kijken alle trenzen zijn onzichtbaar vol gras en bos momenteel.
  met duizenden waterhoofden die daar werken.

  zie mei juni 2023 da wo tak baka.


  gemodereerd
 4. bijlmer man(debby) , ja het zijn allemaal projecten van bouterse 1-2 , maar niets heeft jou lover hersteld , dus lul niet zo dom achterlijk mannetje , weet jij waar jij goed in bent dat is op afstand domme opmerkingen maken en als reactie te plaatsen, maar dat kan ook niet anders met hoog uit de kleuterschool doorlopen he mannetje


  gemodereerd
 5. lesley , is het jou zorg , en jij moet Suriname niet vergelijken met Nederland , jij bent een beterweter , nou kom dan naar Suriname en neem pompen en machines mee en haal je handen uit je zakken , maar jij zal ook wel niet willen werken , het bevalt je goed in Nederland zeker , en jij wordt daar verzorgd he
  weet jij hoeveel kilometer we totaal hebben aan trenzen sloten en kanalen , en hebt jij die duizende waterhoofden geteld of zo , en hebt je ook geteld hoeveel graafmachines er zijn , wij hebben hier 70.000 niet werkende paarsen geteld , die wachten op pakketten en noemen zich arm , maar dat is onze zorg niet , laten ze naar leonsberg gaan want het zijn schapen van hem


  gemodereerd
 6. @ Wat,

  Ik erger me mateloos aan die onzin die je uitkraamt. De bijlmer is een van de prettigste plekken om te wonen in Nederland. Je blijft maar stigmatiseren. In de loop der jaren zijn er allerlei bevolkingsgroepen komen wonen, waaronder veel witte Nederlanders, die nergens een probleem van maken.

  Ook die single over paars en jouw baas enz. Gaat echt nergens meer over. Leef in het nu en deal met deze regering, die het allesbehalve beter doet dan zijn voorgangers.

  Wat betreft deze minister van OW. Het is een bazig en uiterst irritant mannetje die zich groter voordoet, dan dat hij is. Er komt gewoon niks uit zijn handen. Afgeven op personeel die hij daar is komen aantreffen en op de minder bedeelden in deze samenleving, is ie heel goed in. Hij was een van de eerste ministers die zijn ware (racistische) inborst toonde, bij aanvang van zijn regeer termijn. Het mag gezegd worden.. toch.. Watje??


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES