zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSlopende monteur aangehouden na meerdere aangiften

Slopende monteur aangehouden na meerdere aangiften

-

Does Travel - naar Suriname

In de zaak waarbij meerdere aangiften tegen de monteur Stanley R. (27) in Suriname werden gedaan, is de verdachte dinsdag aangehouden door de politie van bureau Nieuwe Haven. Stanley werd na te zijn voorgeleid in verzekering gesteld.

De verdachte maakte er een gewoonte van om voertuigen ter reparatie aan te nemen en een voorschot van klanten te eisen. Maar de monteur kwam daarna zijn afspraken niet na. Bij een van de gevallen werd de motor van een Mark X gesloopt. De onderdelen alsook velgen werden door verkocht aan derden.

Volgens een bron zijn er meer dan tien aangiften tegen de monteur bij de Surinaamse politie binnen gekomen.

Of de monteur in staat is de klanten te vergoeden is nog niet duidelijk. De politie van bureau Nieuwe Haven heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Jullie zullen zeggen dat ik discrimineer maar als deze jongen een beurs had gehad dan had hij kunnen studeren voor doctor. volgens Sam Pie


  gemodereerd
 2. @ Bot

  Het is ééntonig geworden, maar ik blijf je gelijk geven!!
  En deze Stanley haalt onze ras naar beneden, met zijn dom-
  me praktijken. ”Het wordt tijd dat hij zelf, gesloopt wordt”.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. bijlmer man , je bedoelt toch ook dat die monteur in de fik gaat samen met zijn boel , je hebt dan wel een vriend minder


  gemodereerd
 4. @ bot…hoe bedoel je?? ik ken genoeg mensen die GEEN beurs hebben gekregen en op een eerlijke manier aan hun geld komen. Wat je bedoelt te zeggen is als deze luie neger wist wan normen en waarden inhouden, zou hij niemand oplichten. Jammer dat hij het verpest voor zijn collega monteurs die wel weten hoe het hoor.
  Wat ik me afvraag, er zijn bijkans 10 aangiften gedaan tegen deze dief….heeft de politie dan nooit opgetreden waardoor deze dief zijn gang kon gaan? of zijn de aangiftes pas gedaan nadat er een artikel in de krant was verschenen?


  gemodereerd
 5. Hij is gewoon een krimineel, kan niet van andermansspullen afblijven en wil snel rijk worden door spullen te slopen en verkopen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES