zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentThema Wandelmars dit jaar: 'AVD: we lopen allemaal weer mee!'

Thema Wandelmars dit jaar: ‘AVD: we lopen allemaal weer mee!’

-

Does Travel - naar Suriname

De Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS) in Suriname, heeft deze week het thema van de 59ste Surinaamse Avondvierdaagse (wandelmars of AVD) bekend gemaakt. Het thema is AVD: we lopen allemaal weer mee!

Zoals eerder bekend gemaakt werd, zal de 59ste Surinaamse Avondvierdaagse gelopen worden op woensdag 6, donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 september 2023.

Groepen en personen kunnen zich nu al voorbereiden op hoe ze zullen deelnemen aan de AVD. Het inschrijfgeld bedraagt voor junioren 80 SRD en voor senioren 100 SRD. Individuele lopers betalen 110 SRD.

De teach-in is op zaterdag 12 augustus 2023 en de inschrijving op zaterdag 19 augustus. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 9 september 2023 op het BVSS terrein.

Het bestuur van de BVSS laat verder weten dat zij staat altijd open voor alle adviezen en suggesties die mede een bijdrage zouden kunnen leveren ter in stand houding van de kwaliteit van de AVD.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Elke dag weer steen en been klagen over slechte economische situatie, kinderen die zonder eten naar school gaan, verhoogde prijzen in de winkels, btw etc, etc, en toch kans zien om zulke activiteiten te ontplooien.
  Het volk wil brood en spelen fluistert iemand me toe


  gemodereerd
 2. de stelling klopt niet organisatie , er zijn velen gestorven door covid ,dus niet allemaal lopen ze weer mee en voor hen was covid een doden mars ,

  sta daar eventjes bij stil , maar we wensen nu wel iedereen een mooie wandelmars


  gemodereerd
 3. Dit moet voor een beetje afleiding zorgen van de ellende die in het land zich voordoet. Je kleine hersentjes zijn te bruya om dit soort dingen te kunnen snappen broeia. No bruya!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES