Social Army doneert 10.000 SRD aan gezin doodgereden worstman

2

Jongerenorganisatie Social Army (SA) heeft besloten om 10.000 SRD te doneren aan het gezin van de doodgereden fietsende worstman Raymon ‘Boyler’ Ford. Daarnaast krijgt het gezin ook 2 trays stroop van Tropical Trade & Industries in Suriname.

“Ford was geen onbekende onder de jongeren en jonge ondernemers. Wij kennen deze Surinamer als een hard werkende jongeman die zijn gezin verzorgde”, aldus SA. De organisatie condoleert de nabestaanden met het verlies van hun dierbare.

De aanhouding van de 19-jarige automobilist Ruiz G., die de fietser in de vroege ochtend van zondag 29 januari aan de Henk Arronstraat ter hoogte van Naskip heeft doodgereden, is inmiddels met 30 dagen verlengd.

De verdachte wordt juridisch bijgestaan door advocaat Murwin Dubois. De raadsman heeft aan onze redactie laten weten dat de rechter-commissaris de inverzekeringstelling van zijn cliënt rechtmatig heeft getoetst.

Ruiz knalde op de achterkant van een auto die aan het inhalen was en week daarna uit. Bij die gelegenheid raakte hij de fietser. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

De familie en kennissen van Boyler waren gisteren op de plek des onheils. Ze hebben daar onder andere bloemen gelegd.


2 REACTIES

 1. mooi gedaan , maar het gezin van Ford , moet een advocaat in de handen nemen en schade vergoeding eisen van die rijke ouders van r.g. van tenminste totaal 2,1 miljoen SRD en dit verdelen over 4 jaar en dat is 210 weken dus per week 10.000 SRD , want het gezin van Ford is nu toch brodeloos
  gemodereerd

 2. geloof geen bal van dit verhaal.
  wie is ruiz g. is het zomaar iemand om de rijke mans zoon te beschermen?

  deze mercedes stond in stock ter verkoop bij een autohandelaar in de stad. elke koe kan dat snel achterhalen op internet.

  ik hoop dat de poltie gewoon eerlijk is in deze zaak. het leed is te groot.
  zijn er geen beelden zodat we ruiz kunnen zien en de nigeriaan. deze nigeriaan weet bliksemsgoed wie de bestuurder was van de a mercedes.

  dit soort sissertjes moeten nou ophouden. money talks in this case.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.