Aanhouding veroorzaker dodelijke aanrijding Boyler verlengd met 30 dagen

3
Aanhouding veroorzaker dodelijke aanrijding Boyler verlengd met 30 dagen
De moeder van Boyler vanmiddag bij de bloemenhulde op de plek waar haar zoon werd doodgereden.

De aanhouding van de 19-jarige automobilist Ruiz G., die de fietser Raymon Ford in de vroege ochtend van zondag 29 januari aan de Henk Arronstraat ter hoogte van Naskip heeft doodgereden, is met 30 dagen verlengd.

Hij wordt juridisch bijgestaan door advocaat Murwin Dubois. De raadsman zegt desgevraagd aan Waterkant.Net dat de rechter-commissaris de inverzekeringstelling van zijn cliënt rechtmatig heeft getoetst.

Ruiz knalde op de achterkant van een auto die aan het inhalen was en week daarna uit. Bij die gelegenheid raakte hij de fietser. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

De familie en kennissen van Raymon, ook wel bekend als Boyler, waren dinsdag op de plek des onheils. Ze hebben daar onder andere bloemen gelegd.


3 REACTIES

  1. ook deze 19 jarige klootvogel zal vrij komen na 30 dagen , het zal best kunnen dat deze 19 jarige moordenaar een zoon is van rijke lui , wat iemand suggereerde hier , en als dat zo is dan komt het niet voor de rechter , dan belandt het in die eindeloze diepe doofpot
    gemodereerd

  2. De veroorzaker is voor mij de persoon die zn voorrijder van achteren heeft aangereden.en al gevolg daarvan schade heeft aangericht aan derden.
    gemodereerd

  3. Heel mooi gebaar en goed georganiseerd. Alleen heel jammer dat een treurende moeder door een reporter van D Tv ,de moeder bijna dwingt of uitlokt door alleen suggestive vragen te stellen uitspraken te laten doen die zei niet zou doen . Heel jammer meneer Jerrel. H. ik heb me vergist want je was in mijn ogen toch 1 van de betere in jouw branche, maar op vele momenten verlaag je het niveau ook naar de waarden van Su Tv en Culturu Tv. Weet je nog dat je iemand ter hoogte van de grote markt interviewde en die meneer flink tekeer liet gaan richting de president maar niet 1 tegen vraag stelde en zo zijn er nog vele voorbeelden van jullie interviewers.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.