Militair op bromfiets in ziekenhuis overleden na te zijn aangereden door pick-up

9
Militair op bromfiets in ziekenhuis overleden na aanrijding met pick-up

De 28-jarige militair Clerence Dewnarain is in de nacht van maandag op dinsdag in het ziekenhuis komen te overlijden, nadat hij kort daarvoor als bromfietser door een pick-up was aangereden op de kruising van de Saramacca- en Zwartenhovenbrugstraat in Suriname.

Op camerabeelden is te zien dat de bromfietser om 02.39u over de Zwartenhovenbrugstraat reed, gaande richting Drambrandersgracht. De pick-up bestuurder kwam vanuit de tegengestelde richting. De bromfietser sorteerde voor op zijn eigen baan, om vermoedelijk de Saramaccastraat in te gaan.

Bij die gelegenheid kwam de tegenligger op hem af.

Clerence week uit naar links om vermoedelijk een botsing te voorkomen terwijl de pick-up bestuurder naar rechts uitweek, met voor de bromfietser het noodlottig gevolg. Clerence werd frontaal aangereden en meters meegesleurd.

Hij werd met zwaar letsel naar het ziekenhuis afgevoerd, waar hij uren later aan zijn verwondingen bezweek.

De pick-up bestuurder X.M. is in het bezit van een geldig rijbewijs dat ingevorderd is door de politie. Na verhoor werd de pick-up bestuurder heengezonden. De zaak is overgedragen aan de Surinaamse Militaire Politie (MP) voor verder onderzoek.

De militair is de vijfde verkeersdode dit jaar, tot nu toe.


9 REACTIES

 1. Ik heb op rijles geleerd dat jij die een auto bestuuurd de verkeersregels kent. Zie elke voetganger, fietser of bromfietser als leek. Maar die idioten achter het stuur zien de mensen als lijk.
  Dat hard en onverantwoordelijk rijden moet nu aangepakt worden. Hebben we elke week 1 of 2 verkeersdoden?? Is dat ons streven??
  gemodereerd

 2. Wat is dit voor sh#t man. Gaan we nu elke week verkeersdoden hebben?

  Juspol zou toch streng optreden, wat doen ze potverdorie.
  gemodereerd

 3. XM moet achter slot en grendel, want hij is een verkeers moordenaar. Ziet de dna en regering datniet of zijn ze blind? Deze XM gaat weer eens moorden, met of zonder rijbewijs.
  gemodereerd

 4. Als autobestuurder in Surbabwe, hoef je geen rijbewijs te hebben, noch de verkeersregels te kennen of een verzekering te hebben. En als je toch een rijbewijs hebt, Je mag gewoon iemand doodrijden, alleen je rijbewijs word ingevorderd, je wordt gewoon heen gestuurd.
  gemodereerd

 5. OM, u moet ophouden met heen zenden. Deze onoplettende bestuurder 6 maanden opsluiten.
  gemodereerd

 6. al ben je militair of een gewone burger , wordt je aangereden en je belandt in het zieken huis dan wordt de veroorzaker heen gezonden , , maar nu is de militair overleden in het ziekenhuis , wordt dan nu die veroorzaker opgepakt en voor het gerecht gesleept wordt met dood door schuld , of kan deze klojo gewoon vrij rond lopen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.