zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIndringer slaat slachtoffer met schop en berooft hem

Indringer slaat slachtoffer met schop en berooft hem

-

Does Travel - naar Suriname

Een 53-jarige bewoner van de Twee Kinderenweg in Suriname kreeg de schrik van zijn leven toen hij dinsdagmorgen plotseling een rover gewapend met een schop in zijn woning betrapte.

Het slachtoffer S.D. zat in zijn woning. Plotseling zag hij een man gewapend met een schop in zijn huis. De rover bracht hem meteen een slag met de schop toe, waardoor hij verwondingen opliep.

Daarna pakte de verdachte een mobiele telefoon, een geldbedrag van 2.500 SRD, een pinpas en kledingstukken weg.

Een buurtbewoner zag de verdachte bij de poort van het slachtoffer. Hij haalde zijn kleding weg en trok de gestolen kleren van het slachtoffer aan. Deze getuige herkende de rover als bij de politie bekende verdachte Meursing.

De politie van Geyersvlijt werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek. Het slachtoffer is met een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp. Aan de opsporing van de dader wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. als kps hem heeft op gepakt , dan laat hem met zijn schop een gat graven , geef hem dan een hengst met zijn schop voor zijn kanus donder hen in het gat en kps het gat vullen met het zand , dus geen zand erover


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES