dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBestuurster laat vriendin alleen achter nadat hun auto over de kop slaat

Bestuurster laat vriendin alleen achter nadat hun auto over de kop slaat

-

Does Travel - naar Suriname

De auto die afgelopen nacht over de kop sloeg in hartje Paramaribo, werd bestuurd door een vrouw. In de auto zat ook de dochter van presentatrice Gail Eijk. Dit heeft zij vanmorgen zelf laten weten op haar Facebookpagina.

Omstanders vertelden aan de presentatrice dat de bestuurster, die een vriendin is van Eijk’s dochter, na het ongeval is weggegaan en haar dochter daar heeft achtergelaten.

“Ik denk dat vandaag één van mijn grootste nachtmerries bijna waarheid werd”, aldus een geschrokken Gail die haar verhaal openbaar plaatste. Ze werd kort na 04.00u in de ochtend een paar keer gebeld. Haar hart sloeg een slag over toen ze hoorde dat haar dochter over de kop was gegaan.

Ter plaatse aangekomen wed duidelijk dat haar dochter niet de bestuurster was. Het voertuig waarin ze zat is flink gehavend zoals op de foto te zien is en de dochter maakt het naar omstandigheden goed.

“Ze is in shock en heeft nog pijn en is denk ik boos en teleurgesteld in haar vriendin, maar ze leeft. Als moeder dank ik alleen maar”, aldus de presentatrice die ook een woord van dank uitbracht aan alle omstanders die zich om haar dochter hebben ontfermd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. Dat was dus geen vriendin. Wees waakzaam voor wie je toelaat in je vriendenkring…


  gemodereerd
 2. Ja, op je vriendin, mag je rekenen en als het erop aankomt, ook een beroep doen!

  Nu, blijkt dat het gaat om een ( vult u maar in).


  gemodereerd
 3. Gail laten je meiden uitkijken met vriendinnen.
  Gelukkig is ht goed afgelopen met beide.
  Als je in de auto zit van iemand did gedronken heeft of als gek rijd, vraag of het minder hard kan of vraag degene te stoppen. Stap uit, bel je ouder of zus of zo.


  gemodereerd
 4. Hoe oud is de dochter van Gail eigenlijk? Het lijkt mij vreemd dat een dochter van Gail, die er zelf heel jong uitziet, om 04.00u nog op straat rondzwalkt met een vriendin, had dit meisje op dat moment niet thuis in bed moeten liggen?


  gemodereerd
 5. Het kan ook zijn dat de vriendin labiel is en niet toerekeningsvatbaar is. In dit soort gevallen komt de ware aard van elk individu werkelijk te voorschijn.


  gemodereerd
 6. Was de bestuurster soms bezig met een machientje, dat
  trilt of zo? Of gewoon slap ouwehoeren, met de telefoon in
  de hand of zo ? Want een auto, gaat niet zo maar over de kop!
  Of ze kan domweg niet rijden ?

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 7. Wel gail als je dichter met mij was,was alles veilig maar nee,ze wilt met anderen uit gaan,dat is egt der zaak heh


  gemodereerd
 8. @Henkes…..Gail haar dochters zien er jong uit maat zijn al dicht bij de 25 hoor. volwassen genoeg dus oordeel nier zomaar. Het zijn geen tieners.

  Gail..je dochter had een engel op dr schouder. Gelukkig is het goed afgelopen voor haar. Maar ook voor dr vriendin. Is fout wat die heeft gedaan maar laten we blij zijn dat ze ongedeerd zijn. De schrik zal er goed in zitten. Misschien heeft vriendin geen rijbewijs…


  gemodereerd
 9. JZwartmans 28 januari 2023 Bij 23:03
  Was de bestuurster soms bezig met een machientje, dat
  trilt of zo
  Nee, de batterijtjes waren op vrees ik. Neen, zonder mop inderdaad is het niet merkwaardig dat twee jonge meiden om 04.00 uur niet in bed liggen (misschien van iemand anders) maar op straat ko rie doen ? Voor dit soort meiden is er een benaming voor.


  gemodereerd
 10. Gail is nu in de Heer anders zou ze wel 1 van die loszittende straattegels gepakt en op die plek haar dochters jeje opgeroepen om op te staan en mee te gaan. Straattegels zat die voor het grijpen liggen.
  Voor reageerders die vragen stelden, Gail is al een Semi Harde Kip hoor! Ze is al jaren oma haar dochters zijn ook al bigi smas en daarbij if sani mus miti ju ju no mang kibri.


  gemodereerd
 11. Miquel als ik naar jou uitspraak kijk dan moet Gail ervoor zorgen dat haar dochter ver weg uit jouw buurt blijft. Je dochter hft een les geleerd en laat haar voorzichtig zijn. Van schrik gaat ze voorlopig thuis blijven
  Gail dr dochters zijn al groot dus jong lijken en jong zijn, zijn verschillende dingen.


  gemodereerd
 12. zeker hard gereden en die betonnen paaltjes en blokken zorgen ervoor dat bij gewoon rij gedrag het voertuig niet op het voetpad komt , maar als je heel hard rijdt zoals deze griet , dan wordt je op kop geslagen door dat beton , gelukkig gebeurde dit ’s nachts , en niet overdag want dan zijn er veel winkelt publiek daar voor de winkels


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES