zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTas met veel geld, laptop en documenten uit kofferbak van voertuig gestolen

Tas met veel geld, laptop en documenten uit kofferbak van voertuig gestolen

-

Does Travel - naar Suriname

Drie mannen waren afgelopen nacht betrokken bij een auto-inbraak aan de Debie Bikharieweg in Suriname. Uit de kofferbak van het voertuig zijn een tas met daarin 110.000 SRD, een laptop en belangrijke documenten weggenomen.

Het betreft in deze een wit gelakte personenauto van het merk Toyota Allion, die de benadeelde langs de weg had geparkeerd.

Uit vastgelegde camerabeelden blijkt dat de drie verdachten een autoruit met een vuistvuurwapen hebben kapot geschoten en uit de kofferbak de tas hebben weggenomen.

De eigenaar A.B. tevens filiaalhouder van een pompstation had meer geld in de auto, maar dat wisten de daders waarschijnlijk niet. Het weggenomen geld betreft de dagopbrengst.

Hij reed die avond naar een bar aan de Debie Bikharieweg en had zijn auto langs de weg geparkeerd. Bij die gelegenheid hebben de verdachten middels braak het geld en de laptop ter waarde van 14.000 SRD weggenomen.

De politie van Uitvlugt werd ingeschakeld, die de auto van de benadeelde in beslag heeft genomen voor onderzoek. In de directe omgeving van het voertuig is een huls aangetroffen en in beslag genomen. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Hoe kun je zo dom zijn om zoveel geld onbeheerd in de auto achter te laten. Zelfs beheerd neem je veel risico’s en speel je met je leven. En zeker als je de eigenaar ben van een pompstation mag je geen risico nemen. Er zijn veilige manieren om je geld te laten transporteren.
  Er zijn al zo vaak overvallen gepleegd en toch leren de mensen er niets van. Een uitdrukking luidt; een ezel stoot zich niet twee keer voor z’n kop; maar ik geloof dat deze mensen zo naïef zijn dat ze dommer dan een ezel zijn. Hoe vaak moet je nog dit soort diefstal berichten lezen…….


  gemodereerd
 2. Oen! Wie laat een auto met zoveel geld ergens op een berm geparkeerd staan en gaat notabene in een bar (zuipen)? Dit is een inside job lijkt me.


  gemodereerd
 3. Als de politie van Su alle misdadigers moet dood schieten
  blijven niet veel mensen achter. Alléén bejaarden kleuters invaliden, en een handje vol werkwilligen, blijven over!
  Het wordt de hoogste tijd, dat deze regering gaat ingrijpen.
  Su is totaal naar zijn mallemoer, dank zei deze vervloekte
  beesten. Gewoon oppakken en ratten gif geven, klaar is
  Kees.

  sari tori


  gemodereerd
 4. Voor sommige mensen is uitgaan, sopie, bars etc veel belangrijker. Vooral voor de meeste Surinamers. Heeft Suriname geen geldtransport bedrijf dat elke avond of een dubbele kluis in het bedrijf. Dat meest verdiende geld in kluis gaat dat 2 personen sleutel hebben om open te doen, zoals een bankkluis, zonder beide sleutel gaan de kluis niet open. En 1 kluis voor kleingeld voor dagelijks werkzaamheden. Of ze moeten het systeem van Amerika invoeren, eerst met je bankpas betalen dan is het mogelijk om te tanken. Het is wel eerst investeren dan het voordeel zien. Je wordt nooit meer besloten tenzij de bankmedewerkers stelen, dat is heel normaal in Su


  gemodereerd
 5. deze regering zal niet optreden , ja met woorden he brunswijk en amoksi en onze president houdt zich op de vlakte , echt de criminaliteit zal alleen maar toenemen en ze nemen straks het land over , brunswijk u zei laatst we laten het land niet overnemen door criminelen , nou waar zijn u daden dan , u wilde dat de criminelen hard aangepakt worden , maar dagelijks neemt de criminaliteit toe omdat niet hard opgetreden wordt , u bent toch niet bang dat het buitenland zal zeggen dat het onmenselijk is , nou u kunt toch antwoorden , criminelen zijn geen mensen maar ongedierte , en die moet je bestrijden toch


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES