donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDame met bromfietspech beroofd door 'helper'

Dame met bromfietspech beroofd door ‘helper’

-

Does Travel - naar Suriname

Een 22-jarige dame is maandagavond rond 21.00u beroofd door een bromfietser, die haar zogenaamd probeerde te helpen. Dit gebeurde aan de Sir Winston Churchillweg in Suriname.

Maandagavond reed K.N. na het werk op haar brommer over de Sir Winston Churchillweg toen ze pech kreeg. Ze probeerde haar rijtuig te starten wat haar niet lukte.

Na een poosje reed een andere bromfietser langs. Hij stopte nadat hij zag dat de dame aan haar bromfiets bezig was. Hij bood zijn hulp aan. Het lukte hem ook niet om de brommer te starten. Nadien vertrok hij van de plaats en kwam na vijf minuten terug met een stukje touw.

Hij trok de bromfiets van de dame naar de Batistaweg, waar het vrij donker en afgelegen is.

Daar haalde de man plotseling een kapmes te voorschijn en vroeg de dame om seks. Ze weigerde waarna de verdachte haar onder bedreiging van het kapmes heeft beroofd van haar oorbel, halsketting en 500 SRD. De dame heeft nadien in de buurt hulp gezocht, waarna de Surinaamse politie werd ingeschakeld.

De politie van Livorno kon vanwege vervoersproblemen niet meteen uitrukken. Ze zitten namelijk zonder dienstvoertuig. Er werd assistentie gevraagd van politie Latour, die ter plaatse ging.

De aangifte van de beroving is opgenomen. Het slachtoffer bleef ongedeerd. Van de dader ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. de politie van livorno heeft geen dienstauto , wat hebben jullie met die voertuigen gedaan stelletje nietsnutters , dit zijn zeker rotte appels die geld gemaakt hebben met die voertuigen , en deze regering krijgt de schuld he debby


  gemodereerd
 2. Opsporen en gelijk in de vleesmolen, voor de hongerige
  straathonden!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Inplaats er usd $miljoenen worden besteed voor vakantie van onze vliegende president kunnen er politie voertuigen worden gekocht zodat elk distrikt 2 dienst voertuigen hebben. En niemand van de dna leden doen iets, zijn gewoon kontlikkers. Nooit meer voor vhp en abob stemmen. Voortaan gewoon de nieuwe politieke partijen ondersteunen zodat er werkelijk gewerkt wordt in de dna.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES