dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTien verdachten aangehouden bij anti-drugs actie bij Moengo mall

Tien verdachten aangehouden bij anti-drugs actie bij Moengo mall

-

Does Travel - naar Suriname

Een gemengde groep van de politie van regio Oost in Suriname heeft vanmiddag bij een anti-drugs actie 10 personen in Moengo aangehouden.

De verdachten werden aangehouden voor het complex van de zogenoemde Moengo mall aan de Kapitein Chris Silosweg. Bij hun aanhouding werden diverse drugs waaronder marihuana, crack en cocaïne en illegale sigaretten van het merk Tradition aangetroffen.

Ook hadden ze diverse steekvoorwerpen bij zich.

De actie en aanhouding werd verricht door een stootgroep bestaande uit Recherche Oost en het Regio Bijstand Team Oost. De verdachten zijn overgedragen aan Recherche Oost voor verdere afhandeling.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. In de jaren 60en 70 van de vorige eeuw hielden Marron jongeren/jongens van deze leeftijd zich niet bezig met criminele daden.

  De huidige criminele Marrons zijn besmet geraakt van de westerse way of life/ goederen en kiezen voor de criminele weg om aan valuta en goederen te komen en dat westerse leven te gaan leiden.

  Triest! Er moet met alle criminelen worden afgerekend, witteboordencriminaliteit, enz. Justitie en Politie, de rechtelijke macht moeten hun keihard aanpakken. Zware straffen en mijn part geen tweede kans geven. Hierdoor weten zij die de criminele pad op willen gaan wat hun te wachten staat. Politie en zij die ze overvallen moeten hun hun laatste adem laten blazen. Mik den tap eyes. Wat niet goed is in de maatschappij moet worden opgeruimd. Deze mensen zijn niet met de opbouw en goede eer en naam van Suriname en de Surinamers bezig, maar juist voor onveiligheid in het land. Dit is schadelijk voor het land en de Surinamers.

  Suriname moet een veilig land worden en zijn en haar goede eer en naam hoog houden.


  gemodereerd
 2. Denk dat de politie ook albina moet aandoen, want daar is het ook niet pluis, heel veel criminelen lopen daar rond. Denk dat t een criminele stad is geworden want mensen gluren naar mij toen ik daar was, dus maar direkt terug naar parbo want voelde me niet veilig.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES