Hondje gered uit snikhete kofferbak van auto

5
Hondje gered uit snikhete kofferbak van auto

Arbeiders die vanmiddag in de omgeving van de Auguststraat in Suriname bezig waren, troffen rond 15.00u een hondje in een gesloten voertuig aan. Het gejank van de hond trok hun aandacht waarna ze poolshoogte namen. De politie werd gealarmeerd waarna buurtmanager Rudy Tevrede en een collega van post Uitvlugt gelijk op onderzoek uitgingen.

Er werd een sleepdienst ingeschakeld om het voertuig open te krijgen waarna de hond in de snikhete kofferbak werd aangetroffen.

Naar verluidt is het diertje al tijd opgesloten in het voertuig en komt een man af en toe een kijkje nemen. Het viel de buurtbewoners op de man al langer dan een dag niet kwam opdagen. De hond in de hete kofferbak bleef vandaag aan een stuk door janken, wat aandacht van de buren en de arbeiders trok.

Nadat de kofferbak werd open gemaakt kreeg de hond gelijk water (foto). De eigenaar voertuig heeft zich later bij de Surinaamse politie gemeld. Hij geef toe de hond in de kofferbak te hebben achtergelaten. Hij werd ernstig aangesproken en opgedragen de kosten van de sleepdienst te betalen.

De man wil zijn hond terug, maar dat werd hem verboden. Het diertje is inmiddels in het asiel waar hij in goede handen is (foto onder):


5 REACTIES

 1. smerige dierenbeul , verdomd ze moeten jou in die kofferbak douwen , en in de volle zon zetten , dan voelt jij wat dat hondje meegemaakt heeft , maar jij zal niet blaffen want jij bent met een paar uur uitgedroogd
  gemodereerd

 2. Jammer dat deze hond ons niet kan vertellen hoe hij het opgesloten zijn in een afgesloten auto in de Surinaamse zon heeft kunnen overleven. Als een hond of een kind in Nederland in een afgesloten auto worden achtergelaten in de ‘watra watra’ zon aldaar, overleven ze het meestal na een kwartiertje al niet.
  gemodereerd

 3. Goed te lezen dat ook goor dieren de politie snel gelukt en handelt. Ej top dat het dier n h assiel is in afwachting op een betere “baas”.
  Hij is gewoon een dieren beul.
  Nu nog zo optreden tegen ouders die kinderen mishandelen..
  gemodereerd

 4. Dieren beul is die lummel!
  Die agenten moesten je in een snikhete kofferbak stoppen sadist!!!
  gemodereerd

 5. Jeetje. Echt een dierenbeul!!!!!
  Goed optreden van de politie en fijn dat het hondje nog gered kon worden.
  Hopelijk heeft hij binnenkort een betere baas🙏
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.