zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOpnieuw woningroof op klaarlichte dag: eigenares en dienstvrouw gekneveld achtergelaten

Opnieuw woningroof op klaarlichte dag: eigenares en dienstvrouw gekneveld achtergelaten

-

Does Travel - naar Suriname

Vier criminelen hebben dinsdag op klaarlichte dag een vrouw des huizes en haar dienstvrouw beroofd en gekneveld achtergelaten. Dit gebeurde aan de Nanekhanweg in Suriname.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de dienstvrouw bezig was kleren op te hangen. Op dat moment stormden de daders het huis binnen. Volgens de slachtoffers waren de rovers gewapend met vuistvuurwapens en hadden ze hun gezicht helemaal bedekt.

Beide vrouwen werden onder bedreiging van de wapens beroofd van geld en sieraden. Hierna werden ze gekneveld achtergelaten. De vrouwen riepen om hulp, waarop buurtbewoners zijn afgegaan en hulp aanboden. De slachtoffers werden door de buren bevrijd en hebben geen letsel opgelopen.

Uit een kluis werden 3.500 USD, 2.500 euro, 60.000 SRD en een jachtgeweer buitgemaakt. Daarnaast werd uit een tas 20.000 USD weggenomen en 50 scherpe hagelpatronen buitgemaakt door de verdachten. De verdachten hebben de plaats verlaten met de Mercedes cabrio van het slachtoffer.

De politie van Lelydorp werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Dit roept bij mij enkele vragen op.
  Wie heeft er zulke grote bedragen aan Euros en USDs in huis?
  Hoe weten de criminelen dat er zulke grote bedragen in dat specifieke huis aanwezig zijn?
  Waarom gingen de boeven in dit geval zo zachtaardig tewerk? Voor minder grote bedragen werden mannen zowel als vrouwen verkracht of doodgeschoten’ door dit soort tuig, nu werden zowel het dienstmeisje als de vrouw des huizes met een handschoen over hun bolletje geaaid. Hoe dan?


  gemodereerd
 2. dus nog steeds geen daadkracht van kps en het leger , en amoksi blijft slapen , verdomd meer gewapende kps en militairen op straat en boeven direct dood schieten , brunswijk en jij met je uitspraak , we gaan ze hard aanpakken , waar ben jij dan


  gemodereerd
 3. Dit is iets wat heel normaal is geworden in Suriname en het zal blijven aanhouden, alleen is het vreemd dat er altijd een beroving is waarbij men werksters en vreemde valuta in huis heeft, ra ra ra. Waar moet men heen met hun geld als je in een land woont waar je, je eigen geld niet eens naar de bank kan brengen en op rekening zetten of zelfs niet eens een bankrekening kunt openen.


  gemodereerd
 4. Borie 🎵Borie 🎵Borie , hamsteren met z’n allen
  🎵✖️Hamsteren met z’n allen

  Hamstereeeeeeeeee

  Maar jatten bij de emense die hard werkende SU b
  Ik
  Teringvolk Daarom draag ik altijd een S&W Snobnose als


  gemodereerd
 5. Lieve Debbie de Informantenijn c
  Die meedelen er slapen Ik was voor 3 mnd terug in SU voor 2 wkn ( werk)
  En had mijn mijn Bergschoen onder binnenzool mijn MasterCard en in mijn broekzak 150 SU valuta zo klein mogelijk
  En een S&W Revolver op mijn enkel
  Want SU is Gevaarlijk Zeer gevaarlijk

  Aangesproken worden voor een Sigaret of kleingeld , Ze kunnen een broodje krijgen maar geen geld,eten vind ik een recht en dat geef ik ze mee in de keus . Broodje of nada


  gemodereerd
 6. Dit roept bij mij de vraag op…
  waren het Chinezen die hun naam van harde werkers eer aan deden of was het weer het tuig dat op Sampie lijkt ?


  gemodereerd
 7. Meneer @Henkes kijk naar de TBN reportage van vandaag en het gesprek met de bewoner dan wordt alles duidelijk. En @ Debby het is wel heel vreemd hé dat de werkster de achterdeur open doet en gelijk zijn de criminelen binnen.


  gemodereerd
 8. Mede door de schandalen van de afgelopen jaren, zijn mensen in SU hun vertrouwen in banken kwijtgeraakt. Dus niet zo verwonderlijk dat er mensen zijn die zulke bedragen in huis hebben.
  De banken daarentegen doen niks om het vertrouwen terug te winnen. Aan het loket, slechte service, geen betaalautomaten en lange rijen voordat je geld kan opnemen.
  Daarnaast,inefficiëntie ten top! LEAN?…daar hebben ze nog nooit van gehoord.


  gemodereerd
 9. debby , jou vrienden weten alles , en natuurlijk is het dan raak , maar debby als je vrienden opgepakt worden dan worden ze hard aangepakt , dus dan hebt jij weer een paar vrienden minder en het gaat door tot dat al je vrienden vernietigd zijn , ook jou beste vriend ddb met zijn vriends en fam. , nou debby dan hebt jij niemand meer in Suriname


  gemodereerd
 10. Wat een domme opmerking van sommige forumleden.

  Als je Hindoestanen ziet met dure auto’s, een mooie villa, dan weet je als getraumatiseerde nazaat dat hier veel geld te halen is. Hier hoef je geen wiskunde voor gedaan te hebben. Er is geen tipgeven hier voor nodig. Gewoon rondrijden en observeren.

  En zo gebeurd het meestal.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES