71-jarige man beroofd en gekneveld achtergelaten

8
Politie gearriveerd op locatie

Drie criminelen hebben zaterdag een gewapende roofoverval gepleegd in een woning aan de Pararakweg in Suriname, waarbij ze de 71-jarige bewoner W.K. gekneveld hebben achtergelaten.

Volgens het slachtoffer waren de daders gekleed in het zwart. Ze hadden hun gezichten bedekt met zwarte doeken. De rovers waren gewapend met respectievelijk een vuistvuurwapen, een mes en een handbijl.

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat de rovers via het dak de woning zijn binnengedrongen. Ze maakten een tas met daarin sieraden waaronder een halsketting, zes ringen en een Nederlands paspoort buit.

De seniore burger is tijdens de beroving mishandeld, waardoor hij een barstwond aan het hoofd heeft opgelopen. De politie van Rijsdijk was ter plaatse voor onderzoek.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor.


8 REACTIES

 1. Wan mooi switi en geliefd SU!! Mi mars!!! Moro en bun furu tra kondre de ete!! En a wan di e taki geliefd SU, dan heeft die geen andere landen gezien o.a. Mauritius, Portugal, Espana etc.etc.
  Gefeliciteerd met je ROVERSLAND!!
  gemodereerd

 2. ” Wo sit ing “. Het is om te gruwen als men ziet wat er thans in het land aan het voltrekken is. Deze reislustige president denkt alleen maar aan zijn eigen reisjes en aan zijn ‘ friends & family ‘. Het land is hij totaal aan het vernietigen.
  gemodereerd

 3. robg , lul , wat hier gebeurt zijn de gruwel dingen die jou vriend ddb met zijn kloten partij op touw gezet hebben , en hoe kan deze president het land vernietigen , dat al vernietigd is door de regering bouta 1 — bouta 2 , en nog zijn ze ermee bezig , maar robg 31 januari zal een rouwdag voor jou worden , jou vriend wilt oorlog nou dat krijgt hij op 31 januari , gisteren heeft hij geprobeerd om het gerechtsgebouw op te blazen , maar hij had het zelf moeten doen , maar hij stuurt twee paarse ratjes , hebt jij de beelden gezien , nou dan weet je nu al dat 31 januari Suriname bevrijd wordt van de duivel met zijn partij
  gemodereerd

 4. De vernietiging van dit land begon al in november 1975 en bereikte zijn dieptepunt tussen 2010-2020 onder leiding van de fascisten van de NDP. De ZE Santokhi , Volkspresident en Staatsman, ruimt de puin op die de fascisten hebben achtergelaten. Mensen die denken dat de vernietiging van dit land in 2020 begonnen is, zijn of zwaar verslaafd aan drugs en drank of zijn knettergek.
  gemodereerd

 5. Is de taak van minsister van Justitie, deze lamluDe bestuurder van de pick-up moet eens met een super streng beleid komen.

  En Chan, moet deze lamlul op het matje roepen, waarom hij dit niet doet!
  gemodereerd

 6. @robg als jouw God nog aan de macht was dan zou je ratten eten .
  Gratis natuurlijk uit Nickerie.
  NDP heeft een hele generatie beschadigd en vernietigd.
  Het zal nog jaren duren voordat switi Sranan weer switi zal worden.
  gemodereerd

 7. @ RobGay

  De vernietiging is begonnen, toen je baasje aan het bewind
  was! “Dus no lul, zou ik zeggen” jou baasje kon niet reizen.
  Anders, do sroting ”Mars”.

  sari tori

  Jacko

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. Niemand gaat Bouterse opsluiten, het is Suriname he! Denk je echt dat men dat zomaar gaat laten gebeuren? Jullie snappen niks blijkbaar.. De kans dat Watje aan Corona overlijdt ondanks al z’n vaccinaties is veel groter!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.