zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKlasgenoot bijt duim medeleerling tijdens vechtpartij

Klasgenoot bijt duim medeleerling tijdens vechtpartij

-

Does Travel - naar Suriname

Twee leerlingen van de 6e klas van OS1 Albina in Suriname raakten donderdag in de klas verwikkeld in een vechtpartij, waarbij het slachtoffer Jamillio in zijn duim werd gebeten door Gotello.

Het schoolhoofd schakelde de politie in, waarna de buurtmanager van Albina, Ingrid Andrianus ter plaatse arriveerde.

Uit de verklaringen van de leerlingen blijkt dat het slachtoffer in afwezigheid van de klasse juf, een gevechtsspel speelde met een andere leerling. Gorello kwam tussen hen, waarbij hij het slachtoffer Jamillio in zijn duim beet. Als gevolg hiervan liep het slachtoffer een snijwond op in zijn duim.

Volgens verklaring van Jamillio kwam Gorello bemoeien tijdens het spelletje. De verdachte Gorello moest zich op kantoor bij het schoolhoofd aanmelden, nadat hij door het schoolhoofd werd aangesproken verliet hij de plaats.

De ouders van betrokken moeten zich aanmelden bij de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Als de bijter familie is van Bordo/Moni hond, wil ik het slachtoffer sterk aanraden zich te laten inenten tegen klem/tetanus en hondsdolheid/rabies.


    gemodereerd
  2. ach jongens onder elkaar , en als die jongen die andere een bloedneus had geslagen , wat zal dan die schoolhoofd gedaan hebben , gelukkig hadden de jongens geen messen , want dan was het verkeerd afgelopen


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES