Hut afgebrand op terrein voormalig BEP partijcentrum

1
11:40 Op de hoek van de Indira Gandhi- en Nieuw weergevondenweg is een hut vrij wel helemaal afgebrand. De brandweer werd ingeschakeld die alleen bluswerkzaamheden moest verrichten. Ten tijde van de brand werd niet ter plaatse aangetroffen. Volgens een standhouder in de directe omgeving zag zij de hut plotseling in vlammen en schakelde de politie in. Het is nog niet duidelijk hoe de hut vlammen vatte. Het gaat om het terrein waar de BEP centrum was gevestigd. De partij centrum is al geruime tijd elders gevestigd.

Op de hoek van de Indira Gandhi- en Nieuw Weergevondenweg in Suriname, is deze hut vanmorgen vrijwel geheel afgebrand.

Een standhouder in de directe omgeving vertelt aan de redactie van Waterkant.Net dat zij tegen 11.30u plotseling vlammen bij de hut zag. Ze aarzelde niet en deed een melding bij de Surinaamse politie.

De brandweer werd vervolgens ingeschakeld, die alleen bluswerkzaamheden moest verrichten. Ten tijde van de brand werd niemand ter plaatse aangetroffen. Het is nog niet duidelijk hoe de hut vlammen vatte.

Het gaat om het terrein waar het BEP partijcentrum was gevestigd. Dit is al geruime tijd elders gevestigd.


1 REACTIE

  1. Was dat dé BEP partij gebouw?? Hi hi Hiiiii!! Ach snij wat pinabladeren en het is zo gefixeerd!! Ik wil het gratis doen!! Die pinabladeren als dakbedekking leggen is een koud kunstje voor mij!!
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.