Vijf supermarkten in Nickerie gesloten vanwege zeer onhygiënische situatie

7

De reguliere controlewerkzaamheden bij winkelzaken en restaurants in Nickerie zijn gisteren voortgezet.

Producten waarvan de houdbaarheidsdatum reeds is verstreken zijn van de schappen gehaald en in bijzijn van de winkeliers ter plaatse vernietigd.

Vier supermarkten moesten per direct de deuren sluiten vanwege een zeer onhygiënische situatie. Maandag werd reeds een supermarkt om dezefde reden gesloten.

De winkeliers moeten zich aanmelden op het districtscommissariaat en moeten de verplichte sluitingsdagen gebruiken om de supermarkten een grondige schoonmaakbeurt te geven en alle misstanden in orde te maken.

De districtscommissaris doet een beroep op alle winkeliers en restauranthouders om zich te houden aan de vergunningsvoorwaarden. Bekijk hier meer foto’s van de aangetroffen situaties.


7 REACTIES

 1. Ze hebben al rattenplaag, nu smetige supermarkten. Eten daar moet je ook voorzichtig zijn.
  Daar wonen slordige mensen
  gemodereerd

 2. Nu weten we tenminste dat de ratten, die het vergif in de rijstvelden hebben overleeft, in Supermarket B.I.C. NICKERIE zitten.
  gemodereerd

 3. En als B.I.C. NICKERIE staat voor Burger Informatie Centrum Nickerie, dan is het niet mijn schuld, dat ik dat als niet Nickeriaan niet wist.
  gemodereerd

 4. Deze winkeliers zijn hardleers geweest. Ze wilden geen tjoekoes betalen en worden nu publiekelijk aan de schandpaal genageld. Zo gaat het in Nickerie sedert deze regering regeermacht kreeg. Het is een puinhoop in dat district geworden.Het een-na-de-andere schandaal wordt onder het tapijt geveegd. Het gebruik van rattengif in dit district krijgt nog een lange start. Dit onverantwoordelijk wat zich daar aan het voltrekken is terwijl de president lekker aan het reizen is.

  Gisteren werd bekend dat het gebruik van rattengif in Nederland helemaal wordt verboden.Waarschijnlijk zal dit verbod ook in de hele EU worden toegepast.Onderzoeken in Europa hebben restanten van rattengif in dieren en mensen aangetoond. Via omwegen is het gif in de voedselketen verzeild geraakt. Deze restanten zijn niet die deeltjes rattengif die in sigaretten worden verwerkt zodat mensen verslaafd raken.Dat is ‘m.b.t. rattengif een nieuw hoofdstuk in de toepassing van dit verdelgingsmiddel.
  gemodereerd

 5. Goed bekeken door de DC om alleen vrouwen op af te sturen,zou ook zeer handig zijn om ze in te zetten bij de rattenplaag.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.