Man die aangereden hond van wegdek wil verwijderen zelf ook doodgereden

4
Man die dode hond van wegdek wil verwijderen zelf ook doodgereden
De politie doet onderzoek ter plaatse - de dode hond ligt op het wegdek

Bij een bizar verkeersongeval vrijdagavond op de Oost-Westverbinding in Suriname, is een man om het leven gekomen nadat hij werd geschept door de bestuurster van een auto.

Het ongeval gebeurde rond 21.10u ter hoogte van Peperpot City. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het slachtoffer een bewaker is die vlakbij de plek des onheils aan het werk kwam. De man zag dat er aan de overkant een hond was aangereden en op het wegdek lag.

Hij liep toen de weg op en wilde het aangereden dier van de weg verwijderen. Terwijl hij bezig was kwam er een auto aan, die richting Paramaribo reed. De bestuurster van de auto heeft de man waarschijnlijk niet gezien en vervolgens geschept.

Het slachtoffer kwam op het wegdek terecht en is ter plaatse overleden.

Verschillende instanties en eenheden van de Surinaamse politie zijn op het moment van schrijven nog ter plaatse bezig met het onderzoek.


4 REACTIES

  1. Vrouwen zijn niet geschikt om een auto te rijden , ze moeten in de keuken blijven werken.
    gemodereerd

  2. Waarom voelde hij zich geroepen een doodgreden Hond van de straat te halen om 9 uur ’s avonds? Zelfs als die doorgereden Hond een zak vol geld of goud bij zich had gedragen, zou ik wachten tot er weer daglicht was om hem van de straat te verwijderen.
    gemodereerd

  3. Ze heeft hem waarschijnlijk niet gezien? Was ze misschien blind of had ze haar garnalen verstand thuis gelaten? Hoogstwaarschijnlijk zat ze te ‘ellen’ aan de telefoon. Nu heeft ze iemands dood voor de rest van haar leven op haar geweten.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.