Criminelen maken grote geldbedragen en sieraden buit bij auto-onderdelenzaak

4
Surinaamse politie
Politie in Suriname

Vijf criminelen hebben vrijdag op klaarlichte dag een auto-onderdelenzaak aan de Fred Derbystraat in Suriname overvallen. Daarbij maakten ze 75.000 SRD, 850 USD en 350 euro buit. Daarnaast werden ook sieraden en zaktelefoons buitgemaakt.

Volgens de ondernemer was hij samen met een arbeider toen de verdachten de zaak binnenkwamen om zogenaamd een auto-accu te kopen. Bij die gelegenheid werden ze onder bedreiging van wapens overvallen.

De slachtoffers hebben geen verwondingen opgelopen. De daders hadden volgens de ondernemer mondkapjes op en hun gezicht hadden ze bedekt met pangi’s.

Na de daad verlieten de verdachten de plaats in een grijze Toyota Vitz. De politie van Nieuwe Haven werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek.

Van de rovers ontbreekt nog elk spoor.


4 REACTIES

 1. Zo te lezen zijn de mark x auto’s allemaal kapot gereden, dus komen de rovers de laatste tijd in grijze toyota fitz of its …
  gemodereerd

 2. 5 mensen, nou, iets dat op een mens lijkt dan, gaan 1 auto accu kopen? Reden genoeg voor de ondernemer om zich ogenblikkelijk te bewapenen.
  gemodereerd

 3. Een DNA Database graag.
  Pas dan kan je alle klootzakken oppakken en laten wegrotten in hun cel.

  Kan je meteen met statistiek aantonen welk soort bevolking zich het meest bezighoudt met een bepaald soort crimineel gedrag.
  Nu mag je dat niet zeggen, terwijl iedereen het weet, want ojee etnisch profileren is taboe!

  Heel vroeger in de geschiedenis mochten zwarten ook bepaalde winkels niet in en niet zonder redenbesef je nu. Heeft niks met racisme te maken, maar gewoon met gezond verstand.

  Als ze hun gelaat niet laten zien, ze sowieso niet binnen laten.
  Dus gewoon geen zaken meer doen, met dit soort types!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.