Dakloze man dood aangetroffen op brug oude Veerplein

6

De politie in Suriname werd zaterdagmorgen door omstanders erop geattendeerd dat een man dood op de brug van het oude Veerplein aan de Waterkant lag.

Agenten van ressort Centrum ging ter plaatse voor onderzoek. Daar aangekomen werd inderdaad een man dood aangetroffen. Vermoedelijk leed hij een zwerversbestaan.

Het vermoeden bestaat dat hij overdosis aan drugs zou hebben gebruikt waardoor hij aan een hartstilstand is gestorven.

De identiteit van de overleden dakloze is nog onbekend. Zijn lichaam is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie vervoerd naar het mortuarium.


6 REACTIES

 1. Man valt dood bij pinautomaat omdat zijn bankrekening leeggeroofd was en nu een dode man op de brug overleden door drugsgebruik. Het land is al sinds de onafhankelijkheid in verval geraakt. Prostitutie, alcoholisme, drugsgebruik is vooral in jaren 80 in opkomst geraakt. Dat is nu eenmaal de keerzijde als een democratie buitenspel gezet en vervangen wordt door een militair regiem. Men moet nooit vergeten dat de fascistische leider zich graag met de Cubaan Fidel Castro vergeleek.
  Is hij te vergelijken met dhr F. Castro?
  Mi Mars Papa !
  gemodereerd

 2. Papa Jantje uit Livorno 24 december 2022 Bij 15:45, je was toch bekend als P LUL?
  Je hebt maar een obsessie in het leven, als herleiden tot DBB.
  Trouwens “Man valt dood bij pinautomaat omdat zijn bankrekening leeggeroofd”, heb jij hier bewijs voor? heb jij al de obductierapport van de schouwarts in handen gekregen om zo’n conclusie te trekken?
  gemodereerd

 3. In het centrum van Paramaribo is er een Chinesche vrouw die ook een zwerversbestaan leidt. Wacht de Chinesche ambassadeur ook totdat die vrouw dood neervalt voordat ze hun staatsburger terugbrengen naar China?
  gemodereerd

 4. pjul , klopt wat jij zegt , wat hier gebeurde tijdens 1980 , was te vergelijken met die massamoordenaar castro van cuba , en onze massamoordenaar die castro eerde deed het zelfde, en de aanhangers van onze massamoordenaar zijn in december nog meer trots op onze massamoordenaar omdat hij andere bevolkingsgroepen vermoorde die democratie voor op stelde , december 1982
  gemodereerd

 5. Was het voor de onafhankelijkheid beter? Mi mars papa. Dit is de prijs die we betalen voor onze vrijheid of moeten we blijven likken?
  Alleen maar klagen en geen bijdrage leveren aan de ontwikkeling kunnen velen. Succes.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.