zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieFlinke ravage bij aanrijding hoek H.D. Benjamin- en Boretstraat

Flinke ravage bij aanrijding hoek H.D. Benjamin- en Boretstraat

-

Does Travel - naar Suriname

Een Ford F150 en Toyota Vitz zijn vanmorgen rond 06.00 uur hard met elkaar in botsing gekomen op de hoek van de H.D. Benjamin- en Boretstraat in Suriname. Daarbij is er een enorme ravage ontstaan zoals op de foto’s te zien is.

De Vitz werd bestuurd door een vrouw. Zij raakte zwaargewond en is voor medische behandeling per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De vrouw zat bekneld achter het stuur en de brandweer werd ingeschakeld om haar te bevrijden. Voor aankomst van de brandweerlieden was het slachtoffer reeds uit de wagen gehaald.

Volgens de eerste informatie is de bestuurster de veroorzaker van de aanrijding. Zij zou op de hoek de rijbaan van de pick-up hebben doorkruist. Als gevolg van de botsing kwamen beide wagens bij het terras van restaurant Effe anders tot stilstand. Het terras is daarbij beschadigd.

Beide voertuigen zijn zwaar gehavend en door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd. De politie van Munder heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Hopelijk weigert de verzekeringsmaatschappij op te draaien voor de kosten, want overtreden van de wet doe je op eigen risico. En het is niet moeilijk aan te tonen dat beide chauffers reden boven de max snelheid van 40 km/uur.


    gemodereerd
  2. Premies van de autoverzekering maar eens met 500% verhogen, misschien leren ze het dan eens af.

    En voortaan, gewoon betonnen bloembakken neerzetten voor winkels & terrassen, fleurt de boel ook een beetje op en je bent als burger nog enigszins beschermd tegen deze brokkenpiloten.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES