maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAgressieve man kapt tegenstander met houwer aan hoofd

Agressieve man kapt tegenstander met houwer aan hoofd

-

Does Travel - naar Suriname

Een agressieve man heeft een 56-jarige man vrijdag met een houwer gekapt aan zijn hoofd. Dit gebeurde aan de Fajadjanstraat in Suriname.

Het slachtoffer Henk gaf aan dat hij aan de Fajadjanstraat naar een winkel was geweest om sigaretten te kopen. Daar kwam hij zijn tegenstander Boetjoe tegen, met wie hij een vete heeft. 

Op een gegeven moment ontstond er ruzie, waarbij Boetjoe zich bewapende met een stuk hout. Hij bracht het slachtoffer daarmee slagen toe. 

Om zichzelf te verdedigen nam Henk een stok, waarbij Boetjoe zich terugtrok. Kort daarna kwam hij weer terug, dit keer gewapend met een houwer. Daarmee hakte hij in op het hoofd van het slachtoffer. Gelijk daarna verliet Boetjoe de plaats. 

Het slachtoffer heeft een kapverwonding van ongeveer 6 centimeter opgelopen aan zijn hoofd, waaruit bloed sijpelde. Hij kreeg een verwijsbrief voor de Spoedeisende Hulp. Van de kapgrage ontbreekt nog elk spoor. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Wat een achterlijke zooi man, dus zonder bewijs brief mag, en kan je niet, naar de SEH ???? Su is echt een achterlijke land
    geworden door bepaalde figuren geworden ! Jammer het was o zo mooi toen, nu helemaal naar de klootten. En de overheid heeft er geen moeite mee, het gaat lekker zo! ”Wat een tering zooi man”.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES