Steek- en schietincident bij residentie van Guyanese president

3
Steek- en schietincident bij residentie van Guyanese president

Bij de officiële residentie van de president van Guyana (The State House) vond vanmorgen een steek- en schietincident plaats. Uit onderzoek blijkt dat een man de beveiliging confronteerde en zei: “Ik wil de president”.

De genoemde man trok vervolgens een mes uit de taille van zijn broek en stak een dienstdoende politieagent vijf keer in zijn nek en rond zijn lichaam. Daarna lukte het hem een vuurwapen van een beveiliger te pakken.

De genoemde man vuurde verschillende kogels af, waarna de beveiliging terugschoot en de verdachte gewond raakte.

Een 9 mm-pistool en zeven 9 mm hulzen werden teruggevonden. Zowel de verdachte als de politieman werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor medische hulp. Hun toestand wordt als ernstig aangemerkt.

Het onderzoek naar het incident is gaande.


3 REACTIES

  1. noem je dat beveiliging , foei , als iemand dreigt met een steekwapen en agenten verwondt , dan moeten die andere beveiligers toch direct die dader in zijn kop schieten

    hoe is hier in Suriname de beveiliging , als een gek ( en die hebt je genoeg hier van de p partij) zoiets zal doen , de beveiligers zullen zeker vluchten want dat zijn angsthazen
    gemodereerd

  2. Een terrorist uit Nigeria misschien lid van terreurbeweging Boko Haraam die deze laffe daad pleegt. Jammer dat hij niet door de veiligheidsdiensten gedood werd.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.