Bordo laat van zich horen; reageert middels videoboodschap

22
Bordo laat van zich horen; reageert middels videoboodschap

De voortvluchtige Joel ‘Bordo’ Martinus, die door de justitiële autoriteiten in Suriname gezocht wordt, heeft vandaag van zich laten horen. In een videoboodschap die door een vertrouweling van hem is gedeeld, is Bordo ingegaan op zijn opsporing.

“Ik laat het aan God over”, aldus Money Hond die zegt dat hij zich niet heeft aangemeld bij het politiebureau toen dat aan hem gevraagd werd, omdat hij bang was neergeschoten te worden.

Hij zegt verder dat zijn naam beschadigd is geraakt en dat dat ook de bedoeling is van het geheel.

Bekijk het filmpje hier op ons Instagram kanaal:


22 REACTIES

 1. flikker op klojo , als je bang was om dood geschoten te worden , nou dan vertel jij dat jij zeker mensen vermoord hebt , jij bent een van de grootste criminelen hier in Suriname , en waar jij nu zit , blijf daar en we hopen dat je wegrot daar , met deze gasten moet je geen medelijden hebben
  gemodereerd

 2. Hij zegt verder dat zijn naam beschadigd is geraakt en dat dat ook de bedoeling is van het geheel….WAT KAN AZIJN ZUURDER MAKEN ?
  gemodereerd

 3. limbo , draak , laatst werd jij met spoed opgenomen , , dus straks zijn wij allen hier van jou verlost , en die aanhangers van die paarse club zullen ook verdwijnen
  gemodereerd

 4. Wat dom van de tegenstanders van Money Hond. Als ze hem.hadden willen afknallen, hadden ze hem.geen vuurwapen gevaarlijke moordenaar moeten noemen maar een onschuldige trouwe puppy, die een onderscheiding in ontvangst moest komen nemen op het bureau en hem.bij.aankomst neerknallen. Door hem.vuurwapen gdvaarlijk.te noemen hebben ze hem.een tip gegeven waardoor hij mooi kon.onderduiken. De tegenstanders hebben hiermee bewezen de beste vrienden van Bordo.te zijn.
  gemodereerd

 5. Zo , het is een ongelooflijk lastig parket waarin Bordo zich bevindt. Het kwam niet geheel onverwachts uit de hemel vallen. De patronen van de huidige regering die andere organen aanstuurt ,moeten zo zoetjes aan bekend zijn. In het kort komt het hierop neer; ben je een doorn in het oog van hen , zullen ze alles eraan doen je te neutraliseren. Ze gaan net zo lang graven tot ze iets gevonden hebben waarmee ze je kunnen pakken. Officiële bewijsvoering ontbreekt vooralsnog ,maar dat mag de pret niet drukken. Je naam is genoemd en het lijkt alsof je bij voorbaat schuldig bent.

  Bordo is feitelijk gedwongen de justitiële weg te bewandelen. Meldt hij zich aan, wordt hij gelijk opgesloten en de sleutel wordt weggegooid. Of, men probeert hem schrik aan te jagen en laat hem vrij bij gebrek aan steekhoudend bewijs. Het wordt interessant te zien wat de invloed van Brunswijk zal zijn. Officieel is Suriname een democratische staat met gescheiden machten. Maar , achter de schermen is het allesbehalve dat.
  gemodereerd

 6. De man weet dat hij een drugs crimineel is. Directeur van de nis. Jij bent niet de enige. De JC IS EEN DRUGSBENDE. Je naam was al besmet door je illegale praktijken. Stelletje sukkels.
  gemodereerd

 7. kowlo crimineel, kowlo moordenaar, en je bent nog lelijk ook.

  jij bent samen met die andere grote leider van je, Brunsie, de grootste parasieten van het land. Jullie samen, kunnen straks 40 jaar gaan uitzitten, gestoorde geflipte criminelen.

  Wanneer verdwijnen deze laaggeschoolde onderkruipsels van het politieke toneel.

  Wat een schande, Lang leve VHP!
  gemodereerd

 8. Bordo , zonder blink blink valt je niet op , je kan weer onder de andere criminele marrons rond lopen en meld je aan dan krijg je straf vermindering , anders komt de leger je ophalen.
  gemodereerd

 9. Zogenaamd godsnaam oproepen, foei toch, precies nett als bouta, vermoord burgers en als er bewijzen zijn mag hij in godsnaam 1000 jaar celstraf, zegt hijzelf. Deze mensen vrezen voor niks. We moeten hun gewoon in het openbaar ophangen, zodat dit een voorbeeld is voor anderen. Maar wie gaat de wetten veranderen want de vorige president is een roofmoordenaar en drugsbaron de huidige vp is ook dezelfde. Dus alle ongure figuren nemen hun voorbeeld over, vandaar die roofmoorden en drugsvangsten
  gemodereerd

 10. Als hij onschuldig was, dan had hij niet de hazenpad gevolgd.

  Zo zijn criminelen nu eenmaal.
  gemodereerd

 11. Huilen is te laat mi boi je komt niet meer blijft maar in je ratten hol want het word niks meer . Vraag maar aan lonie hoe nu verder weer . Weet wel zeker hij verzint iets weer want daar in is hij zeker meester en heer .
  gemodereerd

 12. Criminelen doen alles wat God verboden heeft,en als ze aan gehouden worden dan doen ze als of ze de heiligste persoon op deze aarde zijn . Dan zijn ze roomser dan de paus .
  Lock him up.
  gemodereerd

 13. Ai famiri, Bordo de blaffende hond lanceert een theologische credo: “Ik laat alles over aan God” en natuurlijk God zal zekere t.z.t. oordelen! Maar tot die tijd mogen de rechters over jou daden hierop aarde oordelen.
  Anno 2022 and 4ever, kan je eventueel in een theologisch geschrift lezen: hoe onder het aanroepen van die God je je zonden/gruwelen daden belijden.
  Maar ook voor jou geldt, zoals voor een ieder, dat aan de vruchten met de boom zal herkennen. Bauta heeft het ook gedaan, maar ja ik als aardse sterveling kan zijn “godsvruchten nog niet zien”, maar ja wie ben ik .
  Dus Bordo, raadpleeg degene die je verlichting kan schenken en accepteer het oordeel van de aardse rechters. Tip: volgens het nieuws heb je voor de brede weg gekozen, maar nu je in de penarie zit, zou je voor de smalle weg kunnen kiezen?
  gemodereerd

 14. Vluchten kan niet meer zo niet weten hoe.bordo als jij werkelijk onschuldig bent meld jij je aan.op de vlucht geslagen staart tussen de benen.
  gemodereerd

 15. LAFAARD !!!!!!!!!!!!!!!!! Grote bek, en nu als een jankende, schijterige zwerfhond op de vlucht geslagen. Hoogmoed komt voor de val en Karma doet genadeloos zijn werk. LOCK HIM UP.
  gemodereerd

 16. De politie zit te kletsen met een bordoo maar die duizende rovers en moordenaars onder hun neus laten ze. Bordoo hadden ze kunnen pakken als ze wilden. BS allemaal. Dus dat kat en muis spelletje mogen ze voor zichzelf houden. Als bordoo een echte criminerl was, had hij zn bende al nr Par’bo gestuurd, agenten en politieke mensen zo laten opruimen. Er zijn genoeg halve gekke die voor 10.000 srd ht werk doen. Bordoo is nieys meer dan gillende keukenmeid
  gemodereerd

 17. Je staat op een interpol-lijst en dan durf je een filmpje te lanceren. Dit is nieuw.

  Die politieke argumenten zijn kolder. Je wordt nooit zonder dichtgetimmerde feiten op de lijst geplaatst.

  Verder ben je helemaal niet van betekenis in de politiek. Die rommel die je aan die marrons hebt beloofd, in ruil voor hun stem, is op eigen conto.
  Hopelijk snappen ze nu wie je bent.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.