vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieChinese supermarkt op klaarlichte dag overvallen door vijf criminelen

Chinese supermarkt op klaarlichte dag overvallen door vijf criminelen

-

Does Travel - naar Suriname

Vijf criminelen hebben zondag op klaarlichte dag een gewapende roofoverval gepleegd op een supermarkt aan de Commissaris Weythingweg in Suriname. Daarbij hebben ze ook schoten gelost.

De rovers maakten de dagopbrengst van ongeveer 5.000 SRD buit. Volgens het 29-jarige slachtoffer S.Y., waren de rovers allen gemaskerd. Ze waren ter plaatse met een grijze Toyota Ipsum. Na hun daad zijn de daders richting Leiding 8 gereden.

Vernomen wordt dat het slachtoffer bij het wegrennen is komen te vallen en daardoor verwondingen heeft opgelopen. De politie van Leiding 9A was ter plaatse voor onderzoek.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Als de OM iederéén maar naar huis stuurt, en de Overheid niet
  al te veel moeite maakt, om de daders flink te bestraffen,
  krijgt men dit! Wedden dat de daders kroesharigen zijn, dit
  wil niet zeggen dat ze Sranan man zijn! Want deze groe-
  pering werken niet al te graag, ze stelen en moorden liever
  dan werken. Wat mij betreft kunnen ze alle dieven ongeacht
  achtergrond, dood geschoten worden. Weg met deze saka saka,s liever nu dan morgen.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Andermans goed schijnen een onweerstaanbare aantrekkings kracht op bepaalde mensen te hebben.Ze zullen en moeten het hebben.


  gemodereerd
 3. Smerige boeven. Ze willen deze maand vooral naar shows, kerst vieren, bombel kopen, enz. Laten ze gaan werken, stelletje criminelen. De straffen zijn véél te laag en daarom gaan ze blijven roven.


  gemodereerd
 4. Oke, nu wordt het duidelijk waarom de racisten van AAPOP zo tegen Afghaanse vluchtelingen zijn. Bang natuurlijk dat deze vluchtelingen de laffe daders een kopje kleiner maken.


  gemodereerd
 5. ZE Santokhi, wanneer stelt u de hardwerkende Aziaat in de gelegenheid om een vuurwapenvergunning aan te schaffen? Deze hardwerkende mensen verdienen uw bescherming omdat zij als een van de weinigen de staat helpen op te bouwen. De laffe daders op hun beurt proberen het land kapot te maken door keer op keer gewelddadige berovingen te plegen.


  gemodereerd
 6. De meeste mensen zoals deze winkelier, gebruiken liever geen geweld. Hier maken deze rovers misbruik van. M.a.w. ze vermoorden de ingebakken goedheid in de mens, want de volgende keer zal het slachtoffer misschien wel tegengeweld gebruiken om zich te verdedigen. En zo groeit het geweld in de samenleving.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES