zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSmerig visverwerkingsbedrijf gesloten: eigenaar op de bon geslingerd

Smerig visverwerkingsbedrijf gesloten: eigenaar op de bon geslingerd

-

Does Travel - naar Suriname

De buurtmanagers van Uitvlugt in Suriname hebben in samenwerking met de bestuursdienst en het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) donderdagmorgen wederom een bezoek gebracht aan een visverwerkingsbedrijf in het ressort.

Ter plaatse aangekomen bleek dat de ondernemer ondanks aanmaning van de autoriteiten om te stoppen met het ontplooien van zijn verwerkingswerkzaamheden toch doorging.

Vanwege onhygiënische bereiding van de aangetroffen visproducten werden die ter vernietiging in beslaggenomen. Ook stuitte de instantie op een illegale vuilstortplaats. Voor al deze zaken werd de verwerker op de bon geslingerd.

De ondernemer zal een fikse boete betalen bij het Surinaamse Openbaar Ministerie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. verdomd gooi die eigenaar van die visverwerking op de vuilnishoop , daar hoort hij thuis , zo kan hij de ratten verzorgen , en die zaak van hem plat walzen


  gemodereerd
 2. Goedzo laat deze smeerlap ophouden met zijn smeerlapperij en beboet hem zo hard als het kan. Hij speelt met de volksgezondheid.


  gemodereerd
 3. Iemand die vlees, vis en ei eet beseft niet dat hij een schuld opbouwt bij die bepaalde diersoort. De Wet van Karma zegt dat je hoe dan ook deze schuld zult moeten aflossen.
  Sommige mensen worden bijv. gedood door dieren, wanneer ze een te grote schuld hebben opgebouwd. Anderen (de meeste mensen) gaan aan allerlei dierenziektes lijden, zoals stress, chronische pijn, angst, onzekerheid, agressiviteit, maar ook gevangenschap.


  gemodereerd
 4. BOG kom svp ook een keertje langs bij de visverkoper op de hoek van de gongrijpstraat en Ringweg zuid. Deze man houdt zich niet aan de geldende regels, vis urenlang niet op ijs. Heb dit eerder doorgegeven, maar jullie treden niet op.


  gemodereerd
 5. Broeia , wij waren jaren geleden eens daar en toen was het zelfde wat jij nu zegt , wij hebben toen niets genomen en zijn er ook nooit meer geweest


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES