dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Man kwam met houwer op BBS'er af die hem neerschoot

VIDEO: Man kwam met houwer op BBS’er af die hem neerschoot

-

Does Travel - naar Suriname

De man die vandaag werd doodgeschoten voor een supermarkt aan de Indira Gandhiweg in Suriname, is de 47-jarige Edward K. Op camerabeelden is te zien dat K. gewapend was met een houwer en op een man met een pet afkwam.

De aangevallen man is de 31 jarige J.M., die lid is van de Beveiliging en Bijstandsdienst Suriname (BBS). Op de beelden (onder) is te zien dat M. zijn wapen heeft getrokken en in de richting van Edward schoot. Deze werd door een kogel in zijn buikstreek geraakt.

Nadat Edward in zijn buikstreek werd geraakt zeeg hij neer en kwam ter plaatse te overlijden. De politie werd gealarmeerd die naar de locatie ging voor onderzoek. De BBS’er werd door de Surinaamse politie naar het politiebureau overgebracht ter voorgeleiding bij een hulpofficier.

Het lichaam van Edward, die geestesziek zou zijn, is ter obductie in beslag genomen. Ook de houwer is door de forensische opsporing in beslag genomen, in verband met het verdere onderzoek.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Filmpje:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. De BBSer had naar mijn mening eerst een waarschuwingschot moeten lossen om de man met de houwer op andere gedachten te brengen.

    Indien dit waarschuwingschot geen effect zou opleveren om dan daarna gericht te schieten.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES