Scooterrijder tientallen meters meegesleurd door djonko-rokende snelheidsduivel

7

Een scooterrijder is dinsdagavond zwaargewond geraakt na een aanrijding met een personenauto aan de Letitia Vriesdelaan in Suriname.

Het slachtoffer is in kritieke toestand per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De automobilist staat bekend als een snelheidsduivel. Hij reed volgens ooggetuigen met een zeer hoge snelheid over de Letitia Vriesdelaan richting Paramaribo Zoo.

De scooterrijder reed uit de inrit van het Snellenpark richting Paramaribo Zoo en werd daarbij hard geramd door de snelheidsduivel. De autobestuurder sleepte het slachtoffer tientallen meters verder.

De Surinaamse politie werd gealarmeerd en ging ter plaatse voor onderzoek. Een ambulance werd meteen opgeroepen om het slachtoffer af te voeren voor medische behandeling.

De autobestuurder verklaarde tegenover de politie dat hij een djonko heeft gerookt en de aanrijding niet heeft kunnen voorkomen. Hij is overgebracht naar het bureau.

De zwaar beschadigde scooter en wagen zijn door een ingeschakelde sleepdienst weggebracht. Het onderzoek duurt voort.


7 REACTIES

 1. djonko gerookt rook niet meer met mpp
  op sluiten die gast korte metten
  is een les voor de rest
  gemodereerd

 2. Deze mpp was te laat, hij moest allang in zijn kooi vandaar
  dat hij rookte onder het rijden! Ze moeten hem in zijn auto
  gelijk van het Bosje brug naar beneden duwen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Letitia Vriesdelaan os al JAREN een racebaan voor velen. De mensen van met name LVV kunnen dat beamen. Want ze zien elke dag deze idioten daar langsrijden. Het wordt tijd dat er drempels geplaatst worden. Bkijkbaar denken ze Letitia Vriesde was kampioen in hardlopen dus over die weg moeten ze kampioen zijn in hardrijden.
  gemodereerd

 4. Een paar ponden djonko in de reet van de dader duwen en voor 10 jaren naar SB jail!! Auto en rijbewijs verbeurt verklaren en alle kosten laten betalen ook als de Djonkie in de toekomst niet kan verdienen wegens klachten, welke met deze aanrijding te maken heeft!! Alle bezittingen van de dader in beslag nemen, tenminste als hij dat heeft!!
  gemodereerd

 5. In zo een geval waarbij het slachtoffer totaal onschuldig is moet de dader zo streng mogelijk worden gestraft aangezien hij bewust zichzelf in de situatie gebracht heeft dat hij opzettelijk iemand zo aanrijden. Ik stel voor dat deze junk niet alleen de schade vergoed maar ook alle bijkomende kosten. Maar ach het zal wel een droom blijven want deze junk zal wel geen cent te makken hebben.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.