ROS stelt 13.9 miljoen SRD beschikbaar voor afbouw logeergebouwen Sipaliwini

2

Het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft 13.9 miljoen SRD gecommitteerd om drie logeergebouwen in Sipaliwini af te bouwen.

De directeur van Stichting Fonds Ontwikkeling Binnenland (SFOB), Marlon Cairo, heeft hiertoe op woensdag 30 november contracten getekend met drie aannemers voor de afbouw en reparatie van de drie logeergebouwen in het district.

De afbouw en reparatiewerkzaamheden zullen plaatsvinden aan het logeergebouw in de dorpen Guyaba, Poeketi en Godo Olo.

Dit project was in 2013 gestart door de regering van Suriname. Vanwege gebrek aan financiële middelen, waren de bouwwerkzaamheden ‘on hold’ gezet, geeft Cairo aan. Na afbouw van deze logeergebouwen zal het aangenamer zijn voor mensen uit andere delen die voor allerlei zaken naar deze gebieden trekken om te overnachten.

De aannemers dienen binnen 14 dagen te starten met de werkzaamheden en het project moet na 90 werk dagen afgeleverd worden.

De drie aannemers die een contract hebben getekend met SFOB zijn onder andere Todi NV die belast is met de afbouw en reparatie van het logeergebouw Guyaba, Alvera NV voor de afbouw van het logeergebouw van Godo Olo en Baska NV zal het logeergebouw van Poeketie afmaken.

De ondertekening van de contracten vond plaats op het ministerie van ROS. Dit project wordt gefinancierd en gemonitord door SFOB in samenwerking met ROS. SFOB is een werkarm het ministerie van ROS, die zich bezighoudt met de duurzame ontwikkeling van het binnenland.


2 REACTIES

  1. Hopelijk krijgt men daarginds een vrij gevoel! Vrij kan gaan en staan!! Je weet toch wel die rovers en verkrachters ze zitten overal!! Zelfs in je washok kruipen zij binnen!!
    gemodereerd

  2. prima , zijn de aannemers te vertrouwen en ook zijn werknemers , ze staan bekend dat het geld wat ter beschikking wordt gesteld een andere wending krijgt , en de belastingbetaler is de dupe
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.