zondag, juni 16, 2024
HomeUitgelichtMan en vrouw geëlektrocuteerd door illegaal getrokken elektriciteitskabel

Man en vrouw geëlektrocuteerd door illegaal getrokken elektriciteitskabel

-

Does Travel - naar Suriname

De 32-jarige Selochanie Hansraj en haar 39-jarige man Prahalad Jagnarine zijn in Guyana geëlektrocuteerd door een elektriciteitskabel die illegaal naar hun woning was getrokken om stroom af te tappen.

Het incident vond zondag tussen 21.30 uur en middernacht plaats bij de woning van het stel te Success Squatting Area aan de oostkust van Demerara. Hun dochter van 11 jaar ontdekte de ontzielde lichamen.

Vernomen wordt dat de man op de kabel trapte en werd geëlektrocuteerd. Zijn vrouw probeerde hem toen te redden en werd daarbij ook geëlektrocuteerd. De vrouw was als verpleegster verbonden aan het Georgetown Public Hospital.

Volgens de dochter heeft haar moeder haar zondag omstreeks 19:00 uur verteld dat ze onderweg was om haar vader op te halen. De volgende dag omstreeks 06:00 uur werd ze wakker en merkte ze dat haar ouders niet thuis waren.

Het meisje ging uit de woning en liep in de steeg die naar het huis leidt. Daar ontdekte ze haar ouders roerloos naast elkaar liggen. Ze waarschuwde onmiddellijk de buren, die haar hielpen en de politie alarmeerden.

De politie kwam ter plaatse en stelde een onderzoek in. Op het lichaam van de man waren brandplekken op de nek, borst en rechterpols te zien. Op het lichaam van de vrouw waren brandplekken op de linkerpols en linkerrug waar te nemen.

Naast de lichamen werd een stuk rood-zwart kabel gevonden. De lijken zijn afgevoerd naar het mortuarium. De politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. hebben ze van de hoogspanningskabel afgetapt , dan klopt het dat ze lijken zijn , en die dochter reageerde nuchter , het verhaal is zeker illegaal geplaatst


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES