zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZonen stelen emmer met spaargeld van eigen moeder

Zonen stelen emmer met spaargeld van eigen moeder

-

Does Travel - naar Suriname

De 15-jarige Rochario L. en zijn 22-jarige broer Abrizio A. hebben spaargeld van hun eigen moeder gestolen en verbrast. De 50-jarige moeder bewaarde een 10 liter emmer in haar slaapkamer, waarin ze langer dan een jaar geld had gespaard. Ze spaarde zowel SRD als euro.

In het weekend ontdekte ze dat de emmer, die ze als spaarpot gebruikte, nergens te vinden was. Ze vermoedde dat haar zonen hiervan meer moesten afweten en bracht hen naar de politie van Latour.

Tijdens het verhoor bij de politie bekende de 15-jarige de ‘spaarpot’ te hebben weggenomen, echter werd die door zijn oudere broer afgepakt.

De oudere broer op zijn beurt verklaarde dat hij al het geld heeft gebruikt en uitgegeven aan vrouwen. Hij verklaarde met het geld te hebben gechild.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn beide zonen van de 50-jarige moeder in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Jullie zullen zeggen dat ik dicsrimeneer, maar als deze jongens gewoon een studiebeurs hadden gekregen zouden ze dit niet doen. toch meneer Sam Pie
  mooie namen allemaal met io
  zo doen ezels ook


  gemodereerd
 2. Ze zouden ht super hard krijgen als ze in mijn huis terug zouden komen. Ze zouden vr alles betalen en gaan werken en mn emmer weer vullen. Ik voed geen rovers op. Wil je chillen dan moet je gaan werken. Stelen van je moeder??


  gemodereerd
 3. Zulke zonen moet je met rattengif hun bek volproppen i.p.v. dagelijkse eten wat hun mama voor hen verzorgd!!
  In mijn ogen zijn de zonen gewoon ratten!!


  gemodereerd
 4. moeder u zult wel balen dat u deze criminelen hebt gebaard , zeker was de vader(s) al crimineel , wie moet wie excuus aan bieden


  gemodereerd
 5. Wat is Suriname toch veranderd. Ik denk ook dat de dromen en of wensen van vele ouders (met name alleenstaande moeders) in rook zijn opgegaan.
  Toelichting: vroeger kregen vrouwen kinderen in de hoop dat de kinderen – wanneer ze volwassen waren- voor hun oude ouders zouden zorgen. Een soort pensioenvoorziening dus. En hoe meer kinderen hoe beter de verzorging. Soms ook met diverse mannen. Dat was dus de gedachte omdat er geen sociale voorzieningen waren.
  Nu worden ouders geparasiteerd door hun kinderen. Wat voor teleurstelling moet het voor de ouders zijn wanneer ze tot de ontdekking komen dat hun wensen, bedoelingen en dromen niet zijn uitgekomen.
  En mijn boodschap aan deze jongens is: Ook ik kom uit een eenouder gezin. Ook ik heb gepinaard omdat mijn moeder het niet breed had en heb ook in de getto gewoond, maar ik had ook een wens en die was dat ik niet onder dezelfde omstandigheden wilde leven als mijn moeder.
  Zij heeft mij de kans gegeven om te studeren en ik denk dat jullie ook die kans gekregen hebben.
  Groot verschil. Ik heb die kans om iets te bereiken in het leven wel gebruikt door te studeren. Doe dus iets met je leven en wordt geen teleurstelling voor je moeder. Het is mij dus gelukt om de getto te ontvluchten. Dit neemt niet weg dat ook kinderen van gegoede ouders kunnen ontsporen.


  gemodereerd
 6. Mr Hardtime hoeft dus ook niet meer langs te komen. Mi dati bo hifti ding backside en pot ding na dorrose bika wang foefoermang kan trong wang kirimang.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES