Taxichauffeur berooft klant onder bedreiging van vuurwapen

1
taxi

Een Braziliaanse vrouw in Suriname deed aangifte bij de politie van Geyersvlijt wegens beroving gepleegd door een taxichauffeur. Dit gebeurde volgens haar in de nacht van zaterdag op zondag 4 december.

De vrouw is beroofd van haar halsketting, bracelet, vingerringen en oorbellen allen van geel metaal. Daarnaast werd een geldbedrag van 2.000 SRD, 50 euro, een mobiele telefoon en belangrijke documenten weggenomen.

Volgens het slachtoffer pakte ze samen met een vriendin een taxi op de hoek van de Mozartstraat en de Dobrustraat. Van daaruit reden ze naar de Mangolaan om haar vriendin af te zetten. Hierna reed het slachtoffer met de taximan naar huis.

Ter hoogte van de kruising gevormd door de Rubenstraat en Fosforstraat stopte de taxichauffeur de auto en haalde hij een vuistvuurwapen tevoorschijn. Onder bedreiging daarvan moest zij al haar persoonlijke spullen afstaan.

Na de daad liet de verdachte het slachtoffer ter plaatse achter en reed weg. Het slachtoffer bleef ongedeerd. Van de rovende taxichauffeur ontbreekt nog elk spoor.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.