Automobilist kort na zware frontale aanrijding overleden op SEH

2

De 33-jarige autobestuurder Sheik Panchoe is donderdag 1 december in het ziekenhuis overleden. Hij was in de nacht van woensdag op donderdag 1 december betrokken bij een aanrijding aan de Van ’t Hogerhuysstraat in Suriname.

De politie van het bureau Nieuwe Haven deed na de melding van de aanrijding tussen twee personenauto’s de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen constateerden de wetsdienaren dat beide voertuigen over de Van ’t Hogerhuysstraat reden. 

De bestuurder Panchoe reed in een witte Toyota Vitz. Hij kwam vanuit de richting van Centrum en ging in de richting de  Saramaccadoorsteekbrug, terwijl de witte Toyota Mark-X uit tegengestelde richting kwam. Op een gegeven moment kwamen de voertuigen door tot nog toe onbekende reden met elkaar in botsing.

Met zware verwondingen werd Panchoe, die niet aanspreekbaar was, afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij het leven heeft gelaten. De bestuurster van de Mark-X en de meerijder raakten ook gewond. Ze werden ook met de ambulance vervoerd naar de SEH.

Het is vooralsnog niet bekend of de bestuurders in het bezit zijn van een geldig Surinaams rijbewijs. De materiële schade aan de voertuigen is aanzienlijk. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

Het ontzielde lichaam van Panchoe is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen.

UPDATE: Volgens KPS is Xaviera A. die donderdag een Mark X bestuurde en daarmee betrokken was bij een dodelijk ongeval, de veroorzaakster van de aanrijding. Het dodelijk slachtoffer is de 33-jarige autobestuurder Sheik Panchoe, die in het dagelijks leven werkte als penitentiaire ambtenaar (foto). De vrouw ligt onder politie bewaking voor medische behandeling in het ziekenhuis:


2 REACTIES

 1. Dec/22…idioot nr. 1.
  De schade geeft aan dat er heel erg hard gereden is (combined speed meegenomen).
  Velen hebben al te vaak haast in het verkeer en als je ook nog “vanwege onbekende redenen” de controle over het stuur verliest, dan is dit het resultaat.
  gemodereerd

 2. Daar mag je toch 30 a 50 km/ ph rijden, hoe hard hebben deze sukkels dan gereden???? ”Wedden dat die imbeciel van de Mark X, heel hard heeft gereden” . Het kan ook zijn alle 2, het zijn
  immers idioten Idioten op de weg!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.