dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVHP niet te spreken over nep berichten op fake Facebookpagina 'Media Commissie'

VHP niet te spreken over nep berichten op fake Facebookpagina ‘Media Commissie’

-

Does Travel - naar Suriname

Al geruime tijd verspreiden kwaadwilligen via een fake Facebook pagina valse berichten, die de VHP in een kwaad daglicht zetten en burgers proberen te misleiden. Dinsdag is via deze fake pagina genaamd ‘VHP Media Commissie‘ onderstaand bericht verspreid met een oproep om het aankomende event van Burna Boy in Suriname te boycotten.

De echte VHP Mediacommissie heeft laten weten dat zij geen eigen Facebookpagina heeft en waarschuwt social media gebruikers voor deze fake pagina. De partij verzoekt om bij vermoeden van vervalsing pagina’s te rapporteren bij Facebook.

Tevens betreurt de VHP Mediacommissie dat de valse berichten massaal worden door gedeeld, zonder dat er verificatie plaatsvindt. “Een ieder is gebaat bij juiste en feitelijk ware informatie, dus het klakkeloos doorsturen van verdachte berichten kan heel schadelijk zijn”, aldus de partij in een persbericht.

De partij laat weten dat de officiële berichtgeving van de VHP op Facebook alleen verloopt via de officiële pagina van de VHP. Het nepbericht dat wordt verspreid:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. De opposanten weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen. De president zit nog steeds stevig in het zadel en dat is ze een doorn in het oog. Zelfs de betogers laten het afweten. Wie zie je daar? Kijk goed! Degenen die nooit een steen hebben aangeraakt, laatstaan deze 5 cm. hebben verschoven. Gaan jullie werken om jullie land op te bouwen.


  gemodereerd
 2. ja , wie anders dan faya pepre , de wel bekende nepper van de ndp , de gehele ndp is nep en moet opgeruimd worden , mensen?? die van een massamoordenaar houden zijn gewoon slaven van die satan


  gemodereerd
 3. Het valt mij direct op dat de beheersing van de Nederlandse taal abominabel slecht is. Nee, dit kan inderdaad niet van de VHP afkomstig zijn maar eerder van een persoon of groepje die/dat het nog steeds moeilijk vindt dat dit land geleid wordt door een Hindoestaan die echt opkomt voor de belangen van het volk. Natuurlijk gaat het nu even wat minder maar is dit alleen zo in Suriname of kost een fles soft (gisteren 76 SRD betaald) in Nederland net zoveel als voor het Corona tijdperk. Surinamers zijn goed gelovige mensen en laten zich altijd voor de gek houden. Dit zit nu eenmaal in hun genen. Zonder nader onderzoek te doen nemen ze alles voor waar aan.
  De VHP is bezig om in Suriname schoon schip te maken. Over en uit met de luiheid van een bepaalde groep. ZE Santokhi had voor zijn beëdiging tot president al gezegd dat de opbouw van Suriname een gelegenheid is voor ALLE Surinamers en niet alleen afhankelijk van een bepaalde bevolkingsgroep. Daarom is er ook zo veel haat tegen deze Staatsman en President. Die haat wordt het beste geëtaleerd door een paar parasitaire wormen die nog steeds achter de fascistische beweging van de NDP staat.


  gemodereerd
 4. Ik ben geen VHP-adept; verre van dat. Immers, de Surinaamse politiek boeit mij helemaal niet.
  Maar, wat is nou zo verkeerd aan het bericht om het aankomende event van Burna Boy te boycotten? Man, besteed je geld toch verstandiger.


  gemodereerd
 5. Allen,

  Filia groot gelijk.
  Waarom zie ik op youtube bij elke demonstratie dezelfde mensen.(kijken jullie zelf maar).
  Worden deze mensen betaald ofzo om mee te doen, en hebben deze mensen geen baan ?
  Zijn het de spook ambtenaren ?
  Probleem hier in Suriname is, dat er geen gratis pakketten meer worden uitgedeeld, daarom is men boos.Ga werken allemaal, in plaats van lopen bedelen.
  Ik moet ook 5 dagen per week werken om mijn gezin te onderhouden, dan hoor je alles is duur, op de hele wereld is alles duur geworden, niet alleen hier in Suriname.

  SUCCES


  gemodereerd
 6. Moet je deze Judassen nu horen.Ten tijde van de NDP regering steunde het totale verstuur van de VHP dit soort activiteiten tegen de vorige regering.Alles was ten tijde tegen de regering Bouterse geoorloofd.Nu is het alleen maar huilie, huilie. Wat zielig voor de graaiers van de VHP. Zij weten als geen ander dat het een doodlopende zaak is met de VHP. Ik heb geen medelijden met hen…


  gemodereerd
 7. Vhp gim wan brick jere. Niet met opschuif komen, dat kwaadwilligen een negatief beeld van jullie willen schetsen. Op het internet is iedereen slachtoffer, niet de Vhp alleen. Het is voor het Volk meer dan duidelijk, dat jullie geen hart hebben voor andere groepen binnen de samenleving. Friends and family dat is het enige dat telt…


  gemodereerd
 8. De NDP van wortel tot alle takken uitvegen van de aardbodem!!! Zij moet het zijn met dit soort negatieve berichten!

  Filia/Wat!! Jullie zijn wel heel scherp!! I like it!! Echt Top!! helemaal met jullie eensgezind!! Discussie uitgesloten!!!!!


  gemodereerd
 9. De vhp media commissie is nu bang voor hun eigen wapen waarvan ze veelvuldig hebbengebruik gemakt in aanloop naar mei2020 . Nu zijnze de gebeten hond en vragen mensen berichten te rapporterenbbij facebook. Het koekje van eigen deeeg smaakt totaal niet he vhp media commissie . Wel jullie gaan er niets tegen kunnen doenwant weinigen gaaan jullie helpen berichten te rapporteren bij facebookhopelijk. Leren jullie hiermee tenminste de betekenis van het surinaams gezegde ” a srefi tiki di e naki na blaka fowroe e naki na wit wan ooktoe. Jullie en je kruidje roer mij niet mentaliteit kunnen niet verdragen dat t jullie eigen succesvolle wapen tegen jullie word gebruikt he


  gemodereerd
 10. De VHP media moet ophouden met klagen. Voor de verkiezingen hebben zij zelf hieraan schuldig gemaakt en nu zitten deze idioten te piepen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES