zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw slaat autoruit ex-vriend stuk en probeert hem met kapmes aan te...

Vrouw slaat autoruit ex-vriend stuk en probeert hem met kapmes aan te vallen

-

Does Travel - naar Suriname

De 28-jarige Jaymie M. heeft afgelopen zondag de achterruit van de auto van haar ex-vriend met een siersteen stukgeslagen. Alsof dat niet genoeg was pakte ze uit de kofferbak van haar voertuig een kapmes en probeerde daarmee het slachtoffer aan te vallen.

Dit gebeurde die bewuste dag aan de Hydnstraat in Suriname. De politie heeft de vrouw na de aangifte op het politiebureau ontboden, echter weigerde ze te gaan.

Het lukte de politie om de vrouw op te sporen en aan te houden. Volgens de vrouw is ze naar het adres van haar ex- vriend gereden, omdat zijn huidige vriendin zich provocerend gedroeg. De nieuwe partner van haar ex was namelijk gekleed in een T- shirt van haar vriend naar de sportschool, hetgeen niet in goede aarde viel bij Jaymie. Ze vond dat de vriendin van haar ex- haar jaloers maakte.

Op die bewuste dag reed de man naar huis en zag een zwart gelakte voertuig achter zijn auto stoppen. Vanuit de achterruit spiegel zag hij zijn ex. De man stapte uit en vroeg wat ze daar deed. Er ontstond een woordenwisseling tussen hen, waarbij de vrouw een siersteen pakte en deze op de achterruit van de auto van haar ex-partner gooide, waardoor die stuk ging.

In de auto zat een kind van 2 jaar dat door de knal begon te huilen. Intussen kwam een buurman ter plaatse die de aangever tegenhield. Op dat moment liep Jaymie naar haar auto en haalde uit de kofferbak een kapmes waarmee ze haar ex wilde aanvallen. De buurman hield de vrouw tegen en maakte haar het voorwerp afhandig.

De politie van Geyersvlijt werd ingeschakeld, die de vrouw na de aangifte op het politiebureau liet oproepen. Ze weigerde, waarna de politie haar heeft opgehaald.

Volgens de aangever heeft hij de relatie met haar heeft beëindigd vanwege haar agressief gedrag. Volgens de ex-partner is ze extreem jaloers. In het belang van het onderzoek is Jaymie wegens vernieling en bedreiging in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Als het waar is wat de man beweert, en de feiten geven hem gelijk, heeft de man het enige juiste gedaan door de relatie te beëindigen. Deze vrouw is inderdaad extreem jaloers en gewelddadig. Een terroriste optima forma.
  De man wordt van harte gefeliciteerd en geniet van je vrijheid.


  gemodereerd
 2. Nu beginnen zelfs Surinaamse vrouwen zich te gedragen als geschifte Surinaamse mannen. Waar gaat het heen met ons geliefde land?


  gemodereerd
 3. Tegenwoordig worden mannen vaker slachtoffer van mentaal-, emotioneel-, of zelfs fysiek geweld door vrouwen !
  Vrouwen kunnen dus agressiever zijn dan mannen en maken steeds vaker misbruik van de zwakte de man.

  Stop geweld tegen je (ex-) partner.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 4. Soso spang dyaso tapa waterkant.net!! mi dati e lafu nomo!! deng e kier mi!! straks worden mannen verkracht!! hou het even! SU taal!! Ik hoop dat ik, niet 1x, maar vaker wordt verkracht door een chikkie!! wel van 18 cm( met glijmiddel) !!! Geen PIL!! of VIaGr rommel! gewoon gember/citroen/ honing/coffee, beetje colgate en aloeveragel ! da a tori seti!! a forwu nooit en never ai gwe!! heri neti 8ti yuru lamga lambada!!

  Debby schatje!! ping poen pe yu deh??


  gemodereerd
 5. @para expres …het is niet iets van tegenwoordig het was er altijd al maar mannen durfde er niet over te praten, laat staan aangifte te doen. Dat komt omdat we heb onze jongens opgevoed, en sommige ouders doen het nog steeds, met het idee dat ze niet mogen huilen en geen emoties mogen tonen anders waren ze een bobo! En dat is helemaal verkeerd. Want hierdoor durven mannen zich niet kwetsbaar op te stellen en lijden in stilte voor de rot behandeling die hun partner ze geeft….jongens/ mannen hebben ook gevoelens en ze mogen die ook tonen.
  Deze man heeft idd de juiste beslissing genomen im bij deze gekke vrouw weg te gaan. Enjoy your freedom broer!


  gemodereerd
 6. Wat een zielig wijf. Ga door met je leven.
  Hoeveel keer moet de man je zeggen dat hij je niet meer wilt??
  Wil jij bepalen of zn nieuwe vriendin zn t-shirt aan mag doen??
  Je bent bang die nieuwe vriendin lastig te vallen want die zou je in elkaar rammen.


  gemodereerd
 7. @ Henkes

  Het enige verschil is een man heeft een P..mel, en vrouw
  een …..P..ntje! @ Wiep – Ding Ye kier mi dja mang, door dit
  dit te lezen is onze @ Debby, buitenzinnig geworden!!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES