Leidster kindertehuis mishandelt kind met heet strijkijzer

9
Leidster kindertehuis mishandelt kind met heet strijkijzer

De politie van de afdeling Jeugdzaken heeft op donderdag 24 november de 28-jarige verdachte S. op haar werklocatie opgespoord en aangehouden. De wetsdienaren deden na telefonisch het bericht te hebben ontvangen dat er twee kinderen in het tehuis waren mishandeld en medische hulp nodig hadden, de locatie aan voor onderzoek.

In bedoeld tehuis werd bij aankomst van de politieambtenaren in eerste instantie alleen het kind aangetroffen van wie men vermoedt dat zij geld van de leidster S. heeft weggenomen. Dit kind gaf de politie te kennen dat er een ander kind in het tehuis was dat verwond was met een heet strijkijzer.

De leidster S. die eveneens in het tehuis werd aangetroffen gaf de politie te kennen dat het kind met de brandverwonding op dat moment afwezig was, wat een grove leugen bleek te zijn meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Het kind met de brandverwonding werd na een zoekactie door de wetsdienaren in het tehuis aangetroffen. Zij hield de politie voor dat zij door de leidster S. met een hete strijkijzer is gebrand, omdat zij tijdens het strijken voor één van de andere leidsters een ander kind per ongeluk met een strijkijzer had gebrand.

Dit kind heeft hierdoor 2e graads brandwonden opgelopen. Het ander kind dat vermoedelijk geld van de leidster S. had weggenomen, blijkt zowel door S. als haar levenspartner te zijn mishandeld. Geen van de twee kinderen zijn na de mishandelingen voor medische hulp naar een arts gebracht.

De leidster S. werd direct in de kraag gevat en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek in verzekering gesteld.


9 REACTIES

 1. Die leidster 20 jaar en TBS geven
  Of opsluiten en sleutel omsmelten

  Want kinderen verdienen onbezorgde jeugd en geen Tiran
  gemodereerd

 2. Welk kindertehuis??? Triest dat een kindje dat geen thuis hft ook nog mishandeld wordt.
  Vreselijk gewoon.
  gemodereerd

 3. Vreselijk dat een kind een andere kind verbrandt, al dan niet met opzet.
  Ze zal het nooit meer vergeten.
  gemodereerd

 4. Sluit S op en spoel die sleutel door de wc. Na een week plotseling weer aan die kindermishandelaarster denken en een slotenmaker laten komen.
  gemodereerd

 5. Leidster en haar levenspartner die ook kinderen mishandeld heeft, opsluiten. En waarom moeten kinderen die in het tehuis wonen het strijkwerk vam de leidster doen????? Wil ook graag weten wat de leeftijd van de kinderen is.
  Ik ben het er wel mee eens dat Debby wil weten welk Tehuis het is. We moeten weten waar ons kinderen veilig zijn!
  gemodereerd

 6. Ongeacht wat een kind ook doet je moet gewoon van je handen afblijven van dat kind. Hoe zou de leidster het vinden als een volwassene haar kind mishandelt ?
  gemodereerd

 7. @ WAT
  @ Debby moet het weten dan kan ze conclusie trekken, wat
  de oorzaak is.(Misschien is het de fout van de Pres, zo is
  het toch dommie? ) Iemand die nog geen 18 jaar is: is een
  nog een kind, dat hebben ze juist niet vermeld. Ze laten wel
  een foto van een strijkijzer zien, alsof de lezers niet weten hoe
  een strijkijzer eruit ziet! En buiten dien dat kind is bezig te
  oefenen voor later, hoe zij moet stelen. Dit is voor dommie Debby: dubbelzinnig eigenlijk, als ik Debby zeg bedoel ik al Dommie! Deze dame verdient zelf een hete strijkijzer tegen
  haar smoel gedrukt te krijgen!( Als het mijn klein – kind zou zijn,)(zou ze ook een flinke straf van mij krijgen,) Maar niet op deze manier, dit houdt een trauma waar je U tegen moet zeggen. Ben bang dat zij dit later dit ook gaat toepassen als
  haar eigen kinderen iets gaat stelen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.