maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBraziliaan aangehouden voor neersteken landgenoot om vrouw

Braziliaan aangehouden voor neersteken landgenoot om vrouw

-

Does Travel - naar Suriname

Zico D. is door de politie van Geyersvlijt in verzekering gesteld, omdat hij in de nacht van zaterdag op zondag 27 november een Braziliaanse man met een mes heeft neergestoken aan de Anamoestraat in Suriname.

Hij is wegens poging doodslag en zware mishandeling ingesloten. Op die bewuste nacht bevond het slachtoffer bij een supermarkt, toen de verdachte ook bij dezelfde winkel stopte. Daar kwam hij het latere slachtoffer tegen, die zonder enige aanleiding een mes trok en hem daarbij in zijn borsttreek stak.

Het slachtoffer was vanwege de verwondingen niet aanspreekbaar en werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De politie werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek. Voor de komst van de politie had de steekgrage verdachte de plaats reeds verlaten. De volgende dag werd de verdachte opgespoord en aangehouden.

Volgens hem werkte hij en het latere slachtoffer op een goudveld. Ze vonden allebei een vrouw leuk, maar uiteindelijk is de verdachte met die vrouw een relatie aangegaan. Er ontstond hierover ruzie tussen beide mannen, waarna de verdachte samen met de vrouw van het kamp is vertrokken om elders te werken.

Na bijkans vijf jaren kwam hij de man wederom tegen bij de winkel. Op die bewuste nacht, toen hij het latere slachtoffer tegenkwam kon hij zijn emoties niet tegenhouden, waarbij beide mannen in een woordenwisseling raakten, die uitmondde in een handgemeen.

Het slachtoffer is momenteel ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Zico in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Gewoon alle 3 de grens uitschoppen. Deze mensen zijn ene gevaar voor de Surinaamse samenleving en voegen niks toe aan de ontwikkeling van het land. Het verdiende geld gaat direct naar Brazilië en wordt niet in dit land geïnvesteerd. Wat heeft Suriname aan deze mensen ? Alleen maar rommel.


  gemodereerd
 2. Het land uittrappen en hun foto online.
  Guyanezen Brazilianen die zich niet kunnen gedragen , eruit. Foto aam de grenzen.


  gemodereerd
 3. Hallo, Lula wil deze mensen ook niet. Dus misschien vinden jullie een andere land voor ze.


  gemodereerd
 4. Dus die steekgrage heeft die trouwgrage gestoken. Na 5 jaar.
  Dwz dat hij in die 5 jaar zelf geen vrouw heeft weten te vinden. Misschien was deze vrouw de vrouw van zijn dromen.


  gemodereerd
 5. “Op die bewuste nacht bevond het slachtoffer bij een supermarkt, toen de verdachte ook bij dezelfde winkel stopte. Daar kwam hij het latere slachtoffer tegen, die zonder enige aanleiding een mes trok en hem daarbij in zijn borsttreek stak.”
  Goed begrijpen wat hier staat in de laatste zin: Het latere slachtoffer trok dus een mes en stak de verdachte in zijn borst. Hoe is dat in hemelsnaam mogelijk???


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES