dinsdag, maart 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentOrganisator PK management reageert op beschuldiging Mavado

Organisator PK management reageert op beschuldiging Mavado

-

De Nationale Carrierebeurs

[INGEZONDEN]- Naar aanleiding van de beschuldigingen van de Jamaicaanse artiest Mavado aan het adres van hoofdpromotor PK management, dat de onlangs gecancelde Mavado & Jah Vinci Freedom night Show die op November 26, 2022, gehouden zou worden, een scam is, deelt PK management het volgende mee:

PK management heeft nadat het duidelijk werd dat er niet genoeg animo bestond voor de show, besloten de show af te blazen en heeft dat terstond aan de artiest Mavado meegedeeld. Vervolgens heeft PK management opdracht gegeven de verkochte kaarten terug te halen en de gedupeerden 200 SRD extra te restitueren in plaats van de 300 SRD die men betaald had.

PK management betreurt het dat deze ongefundeerde beschuldiging is gedaan door artiest Mavado, maar benadrukt nogmaals dat er totaal geen sprake is van een scam en heeft de artiest ondertussen gevraagd zijn bericht te rectificeren.

PK management voelt zich geroepen om een reactie hierop te geven daar PK management, internationaal een goede reputatie heeft als het gaat om het organiseren van show events met top artiesten in het buitenland.

PK management biedt nogmaals haar welgemeende verontschuldigingen aan het publiek voor het cancellen van de Mavado & Jah Vinci Freedom night Show.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES