14-jarig meisje in auto meegenomen en verkracht

14
meisje
Foto ter illustratie

Een 14-jarig meisje in Suriname is vrijdagavond door een autobestuurder meegenomen en verkracht.

Volgens het slachtoffer was ze naar de winkel aan de Vierkinderenweg. Daar kwam ze een man tegen, die kennis met haar maakte. Daarbij wisselden ze elkaars telefoonnummer uit, waarna ze naar huis vertrok.

Omstreeks 20.00u is het meisje wederom naar de winkel geweest. De man was nog steeds bij de winkel. Hij was gezeten in een grijs gelakt voertuig van het merk Toyota Mark-X. Hij benaderde haar om met hem mee te rijden, waarna het meisje toestemde.

Ze stapte in en reed vervolgens met de man weg.

De man bracht de auto bij een afgelegen plaats tot stilstand, waarbij hij het kind om seks vroeg. Ze weigerde en moest daarbij slagen incasseren. Onder bedreiging met de dood verkrachtte de man haar in de auto. Daarna bracht hij haar zette hij haar weer bij de winkel af.

Het meisje vertelde dit thuis aan haar ouders, die op hun beurt de politie van Santodorp inschakelden. Het kind is voor onderzoek verwezen naar de Spoedeisende Hulp. Van de verdachte ontbreekt nog elk spoor.


14 REACTIES

 1. 14 jaar oud en reeds met een wildvreemde man staan praten en later zelfs in zijn auto stappen.Yere no, wat had hij haar allemaal beloofd? Sorry hoor, maar zelf gezocht.
  gemodereerd

 2. Wat een lul verhaal, niks verkracht dit heb je zelf gewild. Met een onbekende een gesprek voeren en direct telefoon nummer uitwisselen, naar huis gaan en terug keren en weer in gesprek en gelijk in de auto stappen ,hoe dom kan je zijn. Triest maar dit heeft deze jonge dame zelf gezocht en laat het een les zijn voor anderen. Mannen blijven jullie met je vuile handen af van deze jonge kinderen!!!!!.
  gemodereerd

 3. Heeft haar ouders dr niet geleerd om zomaar in auto te stappen van een vreemde man??? Wat dacht ze dan dat die man zou doen?
  gemodereerd

 4. In welke wereld leeft dit kind? Weet ze niet dat de wereld boos is en de mensen slecht. Volgt ze geen nieuws? Heeft ze geen verstand? Je geeft toch niet zomaar je tel.nr. aan een vreemde? Ze wilde zeker meer, want ze is teruggekeerd en ook nog in zijn MARK X gestapt. Ze had duidelijk “grote ogen”. Nu is ze misschien zwanger of geïnfecteerd. Politie, ga achter dit pedofiele monster aan.
  gemodereerd

 5. Het is niet goed te praten dat deze geweldadige pedofiel het 14 jarig meisje heeft verkracht, maar een 14 jarig meisje heeft toch al genoeg verstand om te weten dat ze geen telefoonnummers uitwisselt met een volwassen vent, die ze niet kent. En ze zou vooral moeten weten dat ze om 8 uur ’s avonds niet bij hem in de auto kruipt. Eigenlijk zouden ze zowel de verkrachter als die hoer in de dop moeten opsluiten.
  gemodereerd

 6. Ze hft zn mobielnummer dus de politie kan via de provider naar zn naam en adres zoeken. Je bent 14 jaar en stapt in een auto van een vreemde??
  In USA had je familie je niet levend gevonden.
  gemodereerd

 7. MEISJE ,NIET MET VREEMDELINGEN PRATEN HOOR.NA DING VREEMDELINGEN POOR SRANANG.DING NE LIBI LANGA .MOERBEEST
  gemodereerd

 8. wat een dom meisje , je gaat toch als meisje van 14 geen telefoonnummers uitwisselen , met een vreemde man bij een winkel , en dan later bewust nog eens na die winkel gaan , echt die ouders van dat meisje zijn zeker labiel
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.