donderdag, februari 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieEchtpaar slachtoffer van gewapende roofoverval op openbare weg te Kwakoegron

Echtpaar slachtoffer van gewapende roofoverval op openbare weg te Kwakoegron

-

Does Travel & Cadushi Tours

Vier criminelen hebben woensdagmorgen een gewapende roofoverval op de openbare weg gepleegd. Dit gebeurde rond 08.00u te Kwakoegron in Suriname.

Waterkant.Net sprak met een familielid, dat aangaf dat het echtpaar een kostgrond te Kwakoegron heeft. Ze vertrokken vanmorgen om vis te kopen in het dorp Pikin Saron.

Onderweg zagen ze vier mannen met geweren op de weg staan, die de bestuurder tot stoppen heeft gedwongen. Ze werden vervolgens in een zijweg gebracht, waar ze onder bedreiging beroofd en gekneveld werden achtergelaten.

De bestuurder werd beroofd van 500 SRD, terwijl van de vrouw 1600 SRD, 120 Euro en sieraden werden weggenomen. Na de daad reden de rovers met het voertuig van de slachtoffers, een Toyota Ipsum met het volgnummer 22-68-UP weg. In de wagen had de benadeelde de autobescheiden en een kettingzaag.

De politie werd hierover gewaarschuwd, die ter plaatse ging voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. Het echtpaar bleef ongedeerd.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
 1. Er zijn mensen die zeggen dat ik professioneel hulp moet zoeken. Vanwege de roofovervallen in Su. Ik ben al jaren aan het stoken. En dat het in NL vele malen erger is. Elke roofoverval is een teveel. Bovendien is het overduidelijk triest en triest dat dit naar mijn inziens de grootste oorzaak is waarom het slecht gaat met het land. Chantoki weet ook precies wat er speelt en ken de onderbuikgevoelens van de slachtoffers maar helaas is hij ook bang dit aan te pakken. Jammer het is een land met veel potentie waar veel meer in zit. Jammer dat de groep vernietigers zo enorm groot is. En wie de schoen past trek hem maar aan.


  gemodereerd
 2. Ik vraag me af hoe de politie en de militairen deze criminelen niet kunnen oppakken.
  Hardwerkende mensen beroven en mishandelen
  Het leed dat de slachtoffers oplopen is groot.
  Maar durf zo een crimineel dood te schieten
  Dan is leiden in last ik hoop dat dergelijke bendes zichzelf uitroeien.
  En als je durft te zeggen hoe ze eruit zien ben je raciaal bezig.
  Veel wat de klok slaat is toerisme.
  Met zulke criminelen zetten ze geen voet in ons land.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES