donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan houdt echtgenote en zoon onder schot en dreigt ze dood te...

Man houdt echtgenote en zoon onder schot en dreigt ze dood te schieten

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een 35-jarige vrouw in Suriname, is donderdagmiddag op haar verjaardag aan de dood ontsnapt, doordat ze op tijd kon vluchten voor haar gewapende wederhelft. De vrouw werd namelijk zwaar mishandeld en met de dood bedreigd door hem.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de vrouw en hun zoon daarbij onder schot werden gehouden op een woonadres in het politie ressort Santodorp. De man dreigde beide dood te schieten, waarna hij zichzelf van kant zou maken.

Naast het jachtgeweer had de man ook een vuistvuurwapen bij zich, die beide illegaal zijn. De vrouw zag op een bepaald moment kans te vluchten uit de woning en deed het politiebureau aan om aangifte te doen.

De Surinaamse politie die inmiddels door de buren gealarmeerd was stelde een onderzoek ter plaatse in. Toen de man de politie zag dreigde hij zichzelf van kant te maken met het jachtgeweer. De politie werd gesommeerd het adres te verlaten, waarna een inspecteur de man op andere gedachten kon brengen.

Het jachtgeweer werd afgestaan aan de politie, maar de man gaf zich niet over en rende de woning in om zich daar op te sluiten. Naar verluidt zag de vuurwapengevaarlijke man zijn kans schoon om daarna te vluchten.

Of de man vooralsnog aangehouden zal worden is niet bekend. Informatie heeft de redactie bereikt dat de man de vrouw meerdere malen per maand mishandelde, maar dat er geen maatregelen werden getroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

8 REACTIES
 1. In het verleden was er een lied:Nanga mofo sang e kosie mi,nanga sref mofo e bosie mi.[Met de mond waarmee hij mij uitscheldt,met diezelfde mond kust hij mij].
  Maar nu heeft zijn boksbal maatregelen genomen om aan het gescheld en vuisten te ontkomen.Meerdere vrouwen moeten dit doen.


  gemodereerd
 2. Dus die vrouw en haar zoon zijn nu toch niet veilig. Wat een geklungel van de politie. Bij Saya 100 man bij Bordoo ook.
  En deze idioot bepaald dat politie opdonderd. Had hij zichzelf maar neergeschoten.


  gemodereerd
 3. Schrijnend dat de buren weten dat er sprake is van structurele mishandeling en met lede ogen moeten toezien hoe dit zich wekelijks herhaalt. Een weerloze vrouw in nood en onschuldige kinderen die dit leed moeten doorstaan en niemand kan wat doen.
  “Dwingende controle” en “narcistische mishandeling “worden ernstig onderschat.
  Zo een man moet levenslang achter de tralies verdwijnen want hij zal NOOIT STOPPEN. ZIEKE NARCISTISCHE GEESTEN ZIJN HET. Zij genieten vh domineren vd partner middels psychische, emotionele en fysieke mishandeling!


  gemodereerd
 4. Jongens maken jullie mekaar af!! wat mooi zeg!! wij hebben hierdoor meer zuurstof!! Maken jullie allemaal elkaar af!! mooier kan het niet!! Wat is dit een goed nieuws!! Ik blijf even heel ver weg!! tot dat jullie allen naar de hel zijn!!


  gemodereerd
 5. Tamara , zo een man die vrouwen mishandeld en ze als tweede rang beschouwd zijn duivels nog erger dan de kolonisator hier , zie ook in landen als iran , agfanistan en meerdere extreme moslimlanden waar de vrouw en ook jonge meisjes verboden wordt om zich te ontplooien , ze hebben huisarrest , en de vrouw is gewoon een sex slaaf van die duivel elke vrouw in een democratie kan zich ontplooien , en haar mannetje staan , en zowel meisjes als jongens kunnen naar school gaan


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES