woensdag, juni 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie doet onderzoek naar vliegtuig dat was begraven in Oost-Suriname

Politie doet onderzoek naar vliegtuig dat was begraven in Oost-Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een speciaal team van de politie in Suriname is momenteel bezig met een onderzoek in een zaak, waarbij een vliegtuig was begraven en onlangs werd opgegraven. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat drie mannen in belang van het onderzoek zijn aangehouden.

De informatie die de Surinaamse politie bereikte, werd uitgewerkt en leidde tot een locatie in het oosten van Suriname. Daar zou een éénmotorig vliegtuig begraven zijn. Dit vliegtuig werd vorige maand door de autoriteiten opgegraven.

Het vermoeden bestaat dat het om een drugsvliegtuig gaat, dat om onbekende reden op die locatie werd begraven. Naar verluidt zou een persoon die belast was met de graafwerkzaamheden, nu spoorloos zijn.

Wie de opdracht heeft gegeven om het vliegtuig te laten begraven, is nog onduidelijk. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
  1. Er zijn al zoveel illegale vliegtuigen gevonden en nog nooit hft de politie iets uitgevonden.
    Dus kom nu niet interessant doen. Omdat de graver zoek is gaat men zg iets doen. Meer niet


    gemodereerd
  2. Heeft men in Suriname dan helemaal geen eerbied voor degenen die ons voor zijn gegaan in het graf? De grootste drugs-didibri heeft, nadat ze hem begraven hebben, wat mij betreft, recht op eeuwige rust. Waarom heeft een onschuldig, voor drugstransport gebruikt vliegtuig dan geen recht op grafrust? 🙂


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES